Advokat ved boligkøb

Hvis du skal købe bolig, står du formentlig også over for en af de absolut største økonomiske beslutninger i løbet af dit liv.

Et boligkøb indeholder mange ting, som det er en god idé at tage højde for. Nogle er åbenlyse, og du kan formentlig bedst selv vurdere, hvor mange rum, du har brug for eller i hvilke områder du gerne vil bo. Andre ting er sværere at vide, og der er mange juridiske detaljer, der er umulige at gennemskue, medmindre man har særdeles godt styr på de juridiske begreber.

Derfor er det en god idé at alliere dig med en advokat ved boligkøb.

Advokaten undersøger grundigt handlen og boligen for at finde frem til, om alt er, som det skal være. Af og til finder advokaten problemer ved boligen eller aftalen. I så fald kan de dog som regel løses, så du enten er bedre stillet, eller problemet ligefrem decideret er fjernet.

Det er en god idé, at du sikrer, at det fuldstændige advokatforbehold er skrevet ind i købsaftalen. Med det kan vi nemlig hjælpe dig ud af handlen, hvis vi finder problemer, der er så store, at du ikke længere anser det som en god handel.

Hos Hviid Advokater har vi stor erfaring med arbejdet som advokat ved boligkøb. Vi har afdelinger i hele landet, og er derfor også klar til at hjælpe dig, hvis du står over for boligkøb.

Hvordan hjælper en advokat ved boligkøb?

Et boligkøb er en kæmpe handel, og der er mange faldgrupper.

Er du som de fleste, føler du sikkert, du har fået en del fin vejledning fra ejendomsmægleren. I sidste ende er ejendomsmægleren dog kun sælgers repræsentant, og mægleren har derfor reelt kun fokus på at få gennemført et salg – og et salg der opfylder sælgers ønsker.

Derfor er det en god idé, at du også er stærkt fagligt repræsenteret, og det er her, vi kommer ind i billedet som advokat i forbindelse med boligkøb.

Vi gennemgår grundigt dokumenterne med relevans for handlen. Det gælder naturligvis selve købsaftalen, men det gælder også alle de øvrige dokumenter som eksempelvis tilstandsrapport, ejerskifteforsikring, BBR-meddelelse, information om evt. ejerforening, energimærkning og en lang række andre dokumenter.

Hvis der er informationer vi savner helt eller delvist, sørger vi for at få indhentet oplysningerne. Vi oplever, at det tit er netop her, vi kan opdage problemer, som ellers var blevet overset.

Ofte kan vi få løst problemerne, så du er bedre stillet, ligesom vi generelt sikre at aftalen lever bedst muligt op til dine interesser.

Hvordan er processen ved jer?

Hos Hviid Advokater ønsker vi, at du er så godt stillet som muligt. Det betyder naturligvis, at vi prioriterer en indsats af høj faglig kvalitet, men samtidig ønsker vi ikke, at dine udgifter til os bliver højere, end de behøver.

Derfor spilder vi ikke tiden på unødvendige fysiske møder, men i stedet har vi kontakt med dig via mail og telefon. Dette har vi på tidspunkter, der er tilpasset din hverdag.

Vi har faste priser, når det kommer til ydelser som advokat ved boligkøb. Det betyder med andre ord, at du kender den helt præcise udgift til os, før vi overhovedet er startet.

Vi har afdelinger i hele landet og er dermed også klar til at hjælpe dig som advokat ved boligkøb, uanset hvor i landet du bor.

Se eventuelt vores faste boligadvokat priser her