Advokat ved huskøb

Har du fundet drømmehuset, og er klar til en handel?

Så er det en god idé at få en dygtig advokat til at se handlen grundigt efter. Ved huskøb kan advokaten nemlig hjælpe med at sikre, der ikke er problemer, du ikke er blevet gjort opmærksom på.

For de fleste er et huskøb en af de vigtigste økonomiske investeringer gennem hele livet, og derfor er det dumt at løbe en unødvendig risiko. Advokaten kan nemlig ved huskøb gennemgå alle detaljerne for aftalen, og hvis der viser sig at være problemer, kan advokaten ofte bidrage til løsningen i dialog med sælger.

Det er en god idé, at du sikrer dig, at det fuldstændige advokatforbehold er skrevet ind i købsaftalen. Det gør nemlig, at boligadvokaten kan hjælpe dig helt ud af handlen, hvis der bliver fundet for store problemer. Samtidig bliver det også lettere at sikre justeringer af de generelle betingelser, hvis advokaten finder små ting, der bør justeres for at leve op til de forventninger, du bør have ved huskøb.

Hos Hviid Advokater har vi afdelinger i hele landet, og vi har også dygtige advokater, der er klar til at hjælpe dig med boligkøb uanset, hvor i landet du bor.

Hvorfor skal jeg bruge en advokat ved huskøb?

Hvis du er som de fleste, er du sikkert stødt på en Ejendomsmægler, der har været venlig og har givet god vejledning i forbindelse med din husjagt.

Mægleren har sikkert også sat fokus på nogle af de problemer, der er ved huset, du har kig på, og han eller hun har formentlig bidraget til løsningen af problemerne.

I sidste ende er ejendomsmæglere dog kun sælgers repræsentant. De har fokus på sælgers interesser og har ikke et reelt kritisk blik på handlen og vilkårene set fra dit perspektiv, men har i stedet fokus på at sikre sælger er optimalt stillet ved handlen.

Derfor er det en god idé, at du også allierer dig med en fagmand ved huskøb. Advokaten kan her hjælpe dig ved at gennemgå alt om handlen, huset og området.

Advokaten er kun på din side, og dermed er du sikret, at der også er et kritisk blik på handlen, der tager udgangspunkt i dine interesser.

Som din advokat gennemgår vi grundigt selve købsaftalen, men vi gennemgår også alle de øvrige dokumenter med relevans for handlen. Det er eksempelvis tilstandsrapport, ejerskifteforsikring, information om evt. ejerforening, BBR-meddelelse, el-rapport og meget andet.

Hvis der er oplysninger, vi savner, sørger vi for de bliver indhentet, uanset om der blot er tale om små detaljer eller hele dokumenter. Det er vores erfaring, at det netop er i denne proces, vi kan være af størst betydning. Det er nemlig typisk her, vi kan opdage fejl, som der ellers var blevet overset og først havde givet problemer efter handlen – og til den tid er det for sent at lave en optimal løsning for dig.

Hvordan er processen ved jer?

Hos Hviid Advokater ønsker vi at stille dig bedst muligt på alle tænkelige måder. Vi har derfor fokus på at levere helt optimal hjælp for dig, men samtidig har vi også fokus på, at udgiften til os ikke løber i vejret.

Derfor har vi stort fokus på en effektiv proces. Det betyder blandt andet, at vi ikke spilder tiden på unødvendige fysiske møder, men i stedet kommunikerer vi med dig via mail og telefon. Det gør vi på tidspunkter, der er tilpasset din hverdag.

Vi har faste priser ved huskøb, og derfor kender du den præcise udgift allerede på forhånd.

Vi har afdelinger i hele landet, så hvor du bor har ingen betydning – vi er klar til at hjælpe dig, når du skal bruge advokat til huskøb