DYGTIG BOLIGADVOKAT
TIL FAST PRIS
Du får en fast lav pris Vi er 100 % uvildige og på din side Din første samtale er gratis Vi er effektive og kan behandle hastesager

Vi har over 27 års erfaring og
gennemført mere end 12.000 bolighandler
Ring: 76 30 89 99

Advokatrådgivning Gennemgang af alle dokumenter Skødeskrivning Vi skriver og tinglyser skøde Refusionsopgørelse Afslutning af handel med mægler FÅ EN UFORPLIGTENDE SAMTALE VORES PAKKER INDEHOLDER ALT HVAD DU HAR BRUG FOR Få en uforpligtende samtale VORES PAKKER
INDEHOLDER ALT
HVAD DU HAR
BRUG FOR
Boligadvokat kbh bedste boligadvokat

Boligadvokat Aalborg

Skal du bruge boligadvokat i Aalborg?

Når du står over for en bolighandel, gør du klogt i at alliere dig med en dygtig og erfaren boligadvokat. Advokaten kan sætte fokus på, at handlen som minimum lever op til de forventninger, du bør have, når du skal købe bolig.

Boligadvokaten kan også være med til at sikre dig mod visse problemer, der ellers ville dukke op efter handlen. Boligadvokaten har nemlig fokus på at få afdækket alle informationer omkring boligen og området, så du har vished om, at alt er, som det bør være. Skulle der være problemer, vil boligadvokaten tit kunne få sat fokus på problemet, så det bliver løst, før handlen er endeligt gennemført. Det kræver dog, at du har fået det fuldstændige advokatforbehold ind i købsaftalen.

Boligadvokaten kan med andre ord både give dig tryghed for, at alle oplysninger er kommet frem, og samtidig kan han eller hun være med til at løse problemer, der ellers først vil komme frem, når det er for sent.

Hos Hviid Advokater har vi mange års erfaring med bolighandler, og vores dygtige og erfarne advokater sidder også klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i Aalborg.

Hvorfor har jeg brug for en boligadvokat?

Nogle tænker, de ikke har brug for en boligadvokat. Er du som de fleste, har du sikkert haft oplevelsen af, at ejendomsmægler har været god til også at fokusere på dine problemer og behov.

I sidste ende er mægleren dog kun sælgers repræsentant, og deres primære ønske er derfor at gennemføre en handel vel at mærke på vilkår, der er optimale for sælger.

Derfor bør du også have en fagperson, der kun sætter fokus på dine ønsker, og det er her, vi kommer ind i billedet som din boligadvokat.

Vi gennemgår grundigt alle dokumenter, der har betydning for handlen og din fremtidige tilværelse i den nye bolig. Det gælder naturligvis selve købsaftalen, men det gælder også en lang række andre dokumenter. Eksempelvis nærlæser vi tilstandsrapport, ejerskifteforsikring, informationer om evt. ejerforening, energimærkning, el-rapport og meget andet.

Hvis der er oplysninger, vi savner, sørger vi for, de bliver indhentet. Det kan både gælde små detaljer men også hele dokumenter. Det er vores erfaring, at det netop er i denne proces, at vi kan gøre den største forskel for dig. Det er nemlig ikke ualmindeligt, at der her dukker problemer op, der ellers ville blive overset.

Ofte kan de løses i dialog med sælger og mægler, og det kræver sjældent mere end få tilpasninger, før alt er i orden. I sidste ende vil det endda med et fuldstændigt advokatforbehold i købsaftalen være muligt for dig at trække dig helt fra handlen, men det er heldigvis sjældent nødvendigt.

Hviid Advokater i Aalborg

Jyllandsgade 20
DK-9000 Aalborg C

Tlf: 76 30 89 99

Advokat Henrik Nøhr

Hvordan er processen ved jer?


Hos Hviid Advokater har vi fokus på at levere en stærk faglig indsats, samtidig med vi også ønsker at holde din udgift nede.

Derfor spilder vi ikke tiden med overflødige fysiske møder, men vi kommunikerer i stedet med dig via mail og telefon. Kontakten tilpasser vi din hverdag.

Vi har faste priser på vores ydelser ved bolighandel, så du kender udgiften allerede på forhånd.

Vi har afdelinger i hele landet, og derfor er vi også et godt valg, når du søger boligadvokat i Aalborg.

Læs mere om vores faste priser her

Henrik Nøhr
Advokat

  • Erfaren boligadvokat
  • Køb og salg af alle former for fast ejendom
  • Køb på tvangsauktion
  • Rådgivning om arv og særeje

hn@hviid-advokater.dk

Advokaterne i Kolding

Grethe Schønning
Advokatsekretær

  • Mere end 20 års erfaring med bolighandler
  • Ekspertise i tinglysning
  • Testamenter og ægtepagter
  • Arv og dødsbohehandling