Erfarne boligadvokater med faste priser

Ring 76 30 89 99  –  eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale

Specialiseret

Boligadvokat Aalborg

Boligadvokat i Aalborg

Når du står over for en bolighandel, gør du klogt i at alliere dig med en dygtig og erfaren boligadvokat. Advokaten kan sætte fokus på, at handlen som minimum lever op til de forventninger, du bør have, når du skal købe bolig.

Din boligadvokat i Aalborg kan også være med til at sikre dig mod visse problemer, der ellers ville dukke op efter handlen. Boligadvokaten har nemlig fokus på at få afdækket alle informationer omkring boligen og området, så du har vished om, at alt er, som det bør være. Skulle der være problemer, vil boligadvokaten tit kunne få sat fokus på problemet, så det bliver løst, før handlen er endeligt gennemført. Det kræver dog, at du har fået det fuldstændige advokatforbehold ind i købsaftalen.

Boligadvokaten i Aalborg kan med andre ord både give dig tryghed for, at alle oplysninger er kommet frem, og samtidig kan han eller hun være med til at løse problemer, der ellers først vil komme frem, når det er for sent.

Hos Hviid Advokater har vi mange års erfaring med bolighandler, og vores dygtige og erfarne advokater sidder også klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i Aalborg.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Dedikeret boligadvokat gennem hele forløbet
 • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
 • Vi kan effektivt håndterer hastesager
 • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
 • Anmeldelser 262
 • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Vores pakker indeholder alt du har brug for

ADVOKATRÅDGIVNING

Gennemgang af alle dokumenter

SKØDESKRIVNING

Vi skriver og tinglyser nyt skøde for dig

REFUSIONSOPGØRELSE

Afslutning af handlen med mægleren

Kompetente boligadvokater

Nogle tænker, de ikke har brug for en boligadvokat. Er du som de fleste, har du sikkert haft oplevelsen af, at ejendomsmægler har været god til også at fokusere på dine problemer og behov.

I sidste ende er mægleren dog kun sælgers repræsentant, og deres primære ønske er derfor at gennemføre en handel vel at mærke på vilkår, der er optimale for sælger.

Derfor bør du også have en fagperson, der kun sætter fokus på dine ønsker, og det er her, vi kommer ind i billedet som din boligadvokat.

Vi gennemgår grundigt alle dokumenter, der har betydning for handlen og din fremtidige tilværelse i den nye bolig. Det gælder naturligvis selve købsaftalen, men det gælder også en lang række andre dokumenter. Eksempelvis nærlæser vi tilstandsrapport, ejerskifteforsikring, informationer om evt. ejerforening, energimærkning, el-rapport og meget andet.

Hvis der er oplysninger, vi savner, sørger vi for, de bliver indhentet. Det kan både gælde små detaljer men også hele dokumenter. Det er vores erfaring, at det netop er i denne proces, at vi kan gøre den største forskel for dig. Det er nemlig ikke ualmindeligt, at der her dukker problemer op, der ellers ville blive overset.

Ofte kan de løses i dialog med sælger og mægler, og det kræver sjældent mere end få tilpasninger, før alt er i orden. I sidste ende vil det endda med et fuldstændigt advokatforbehold i købsaftalen være muligt for dig at trække dig helt fra handlen, men det er heldigvis sjældent nødvendigt.

Advokathjælp til boligkøb
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

 • Køb og salg af fast ejendom
 • Køb af privat bolig

bedste boligadvokat i Aalborg

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

 • Byggegrunde
 • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950.-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg og god oplevelse hos Hviid Advokater A/S

Hos Hviid Advokater har vi fokus på at levere en stærk faglig indsats, samtidig med vi også ønsker at holde din udgift nede.

Derfor spilder vi ikke tiden med overflødige fysiske møder, men vi kommunikerer i stedet med dig via mail og telefon. Kontakten tilpasser vi din hverdag.

Vi har faste priser på vores ydelser ved bolighandel, så du kender udgiften allerede på forhånd.

Vi har afdelinger i hele landet, og derfor er vi også et godt valg, når du søger boligadvokat i Aalborg.

Hviid Advokater Aalborg

Jyllandsgade 20
DK-9000 Aalborg
Tlf: 76 30 89 99

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat i Aalborg?

Prisen på en boligadvokat i Aalborg afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950kr.

Er en boligadvokat i Aalborg nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat i Aalborg dog en rigtig god investering.