DYGTIG BOLIGADVOKAT
TIL FAST PRIS
Du får en fast lav pris Vi er 100 % uvildige og på din side Din første samtale er gratis Vi er effektive og kan behandle hastesager

Vi har over 27 års erfaring og
gennemført mere end 12.000 bolighandler
Ring: 76 30 89 99

Advokatrådgivning Gennemgang af alle dokumenter Skødeskrivning Vi skriver og tinglyser skøde Refusionsopgørelse Afslutning af handel med mægler FÅ EN UFORPLIGTENDE SAMTALE VORES PAKKER INDEHOLDER ALT HVAD DU HAR BRUG FOR Få en uforpligtende samtale VORES PAKKER
INDEHOLDER ALT
HVAD DU HAR
BRUG FOR
Boligadvokat kbh bedste boligadvokat

Boligadvokat Århus

Har du funder drømmeboligen i Århus og er klar til en handel?

Så gør du klogt i at finde en dygtig og kompetent boligadvokat.

Boligadvokaten kan hjælpe dig med at sikre, at det, der ligner dit fremtidige hjem, rent faktisk også ender med at kunne give dig de ting, du håber på.

Boligadvokaten kan nemlig hjælpe med at sætte fokus på problemer, som ejendomsmæglerne måske har undladt at fokusere på eller måske ligefrem overset.

Med et fuldstændigt advokatforbehold i købsaftalen kan tingene ofte justeres, så problemerne kan løses inden handlen – alternativet er, at de først dukker op efter handlen, hvor det i bedste fald er langt sværere at løse dem optimalt for dig, og i værste fald ender det som et mareridt med store udgifter.

Boligadvokaten kan altså hjælpe dig med vished om, at alt er som det skal være – og er det ikke det, kan advokaten sætte fokus på problemerne og ofte få dem løst. Kan de ikke løses kan du med det fuldstændige advokatforbehold trække dig ud af handlen.

Hos Hviid Advokater har vi mange års erfaring som boligadvokat. Vi har afdelinger i hele landet og naturligvis også i Aarhus, og vores erfarne advokater sidder også klar til at hjælpe dig, når du skal bruge en dygtig boligadvokat i Århus.

Hvorfor skal jeg bruge en boligadvokat?

Mange tænker, at de har fået rigeligt god vejledning fra ejendomsmægler, der har været god til at have fokus på at løse problemer og også informere om relevante problemstillinger.

Det er dog vigtigt at huske, at ejendomsmægleren altid er sælgers repræsentant. Deres fokus er at stille sælger helt optimalt og få en handel igennem, og derfor er det også en god idé, at du er ordentligt repræsenteret, så der bliver sat fokus på dine behov.

Som boligadvokat har vi kun fokus på, at købsaftalen skal leve op til de forventninger, som du bør have. Derfor gennemgår vi alle dokumenter, der vedrører handlen.

Vi går naturligvis grundigt gennem selve købsaftalen, og hvis relevant sørger vi for, at små detaljer bliver tilpasset, så du er stillet optimalt. Nok så vigtigt går vi dog også grundigt gennem de øvrige dokumenter, der vedrører handlen.

Det gælder eksempelvis tilstandsrapport, BBR-meddelelse, el-rapport, oplysninger om ejerforening og meget andet.

Ofte støder vi på, at der er oplysninger, vi savner, og i så fald sørger vi for, at de manglende detaljer eller ligefrem hele dokumenter bliver indhentet. Det er vores erfaring, at det er netop her, vi kan gøre størst forskel for dig ved at opdage problemer, der ellers ville være blevet overset.

Vi sidder selvfølgelig altid parat til at hjælpe dig.

Hviid Advokater i Århus

Europaplads 16
DK-8000 Aarhus C

Tlf: 76 30 89 99

Boligadvokat i Aarhus
Boligadvokater Århus C

Hvordan er processen og prisen?


Hos Hviid advokater har vi stort fokus på at levere en grundig indsats, så du er stillet bedst muligt. Ikke desto mindre har vi også fokus på at gøre det til en god pris for dig.

Det gør vi blandt andet ved at have fokus på processen. Det betyder, at vi ikke spilder unødvendig tid på fysiske møder. I stedet kommunikerer vi med dig via mail og telefon, og det gør vi på tidspunkter, der er tilpasset din hverdag.

Vi har fast pris på vores ydelser, og derfor kender du din udgift til os allerede, før opgaven er startet. Se vores priser her

Henrik Nøhr
Advokat

  • Erfaren boligadvokat
  • Specialist i alle aspekter af fast ejendom
  • Arveret og testamenter
  • Dødsbobehandling

hn@hviid-advokater.dk

 

Advokaterne i Kolding

Grethe Schønning
Advokatsekretær

  • Berigtigelse af ejendomshandler
  • Specialist i tinglysning
  • Dødsbobehandling
  • Testamenter

Grethe@hviid-advokater.dk