Boligadvokat Århus

 • Komplet rådgivning inkl. i prisen
 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Mere end 12.000 vellykkede bolighandler
 • Få en erfaren boligadvokat på din side
 • Vi er med dig gennem hele bolighandlen
 • Top karakterer på Trustpilot

Få en gratis samtale

Bliv ringet op for en gratis første samtale

Erfaren Boligadvokat fra Aarhus

Så gør du klogt i at finde en dygtig og kompetent boligadvokat.

Boligadvokaten kan hjælpe dig med at sikre, at det, der ligner dit fremtidige hjem, rent faktisk også ender med at kunne give dig de ting, du håber på.

En boligadvokat i Århus kan nemlig hjælpe med at sætte fokus på problemer, som ejendomsmæglerne måske har undladt at fokusere på eller måske ligefrem overset.

Med et fuldstændigt advokatforbehold i købsaftalen kan tingene ofte justeres, så problemerne kan løses inden handlen – alternativet er, at de først dukker op efter handlen, hvor det i bedste fald er langt sværere at løse dem optimalt for dig, og i værste fald ender det som et mareridt med store udgifter.

Boligadvokaten i Århus kan altså hjælpe dig med vished om, at alt er som det skal være – og er det ikke det, kan advokaten sætte fokus på problemerne og ofte få dem løst. Kan de ikke løses kan du med det fuldstændige advokatforbehold trække dig ud af handlen.

Hos Hviid Advokater har vi mange års erfaring som boligadvokat. Vi har afdelinger i hele landet og naturligvis også i Aarhus, og vores erfarne advokater sidder også klar til at hjælpe dig, når du skal bruge en dygtig boligadvokat i Århus.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Dedikeret boligadvokat gennem hele forløbet
 • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
 • Vi kan effektivt håndterer hastesager
 • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
 • Anmeldelser 262
 • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Vores pakker indeholder alt du har brug for

ADVOKATRÅDGIVNING

Gennemgang af alle dokumenter

SKØDESKRIVNING

Vi skriver og tinglyser nyt skøde for dig

REFUSIONSOPGØRELSE

Afslutning af handlen med mægleren

Advokatrådgivning ved boligkøb

Mange tænker, at de har fået rigeligt god vejledning fra ejendomsmægler, der har været god til at have fokus på at løse problemer og også informere om relevante problemstillinger.

Det er dog vigtigt at huske, at ejendomsmægleren altid er sælgers repræsentant. Deres fokus er at stille sælger helt optimalt og få en handel igennem, og derfor er det også en god idé, at du er ordentligt repræsenteret, så der bliver sat fokus på dine behov.

Som boligadvokat har vi kun fokus på, at købsaftalen skal leve op til de forventninger, som du bør have. Derfor gennemgår vi alle dokumenter, der vedrører handlen.

Vi går naturligvis grundigt gennem selve købsaftalen, og hvis relevant sørger vi for, at små detaljer bliver tilpasset, så du er stillet optimalt. Nok så vigtigt går vi dog også grundigt gennem de øvrige dokumenter, der vedrører handlen.

Det gælder eksempelvis tilstandsrapport, BBR-meddelelse, el-rapport, oplysninger om ejerforening og meget andet.

Ofte støder vi på, at der er oplysninger, vi savner, og i så fald sørger vi for, at de manglende detaljer eller ligefrem hele dokumenter bliver indhentet. Det er vores erfaring, at det er netop her, vi kan gøre størst forskel for dig ved at opdage problemer, der ellers ville være blevet overset.

Vi sidder selvfølgelig altid parat til at hjælpe dig.

Advokathjælp boligkøb
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

 • Køb og salg af fast ejendom
 • Køb af privat bolig

Bedste boligadvokat i Århus

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

 • Byggegrunde
 • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg bolighandel hos Hviid Advokater A/S

Hos Hviid advokater har vi stort fokus på at levere en grundig indsats, så du er stillet bedst muligt. Ikke desto mindre har vi også fokus på at gøre det til en god pris for dig.

Det gør vi blandt andet ved at have fokus på processen. Det betyder, at vi ikke spilder unødvendig tid på fysiske møder. I stedet kommunikerer vi med dig via mail og telefon, og det gør vi på tidspunkter, der er tilpasset din hverdag.

Vi har fast pris på vores ydelser, og derfor kender du din udgift til os allerede, før opgaven er startet.

Hviid Advokater Århus

Marselis Boulevard 169
8000 Aarhus C

Advokatrådgivning boligkøb aarhus

Advokat boligkøb pris i Århus?

Prisen på en boligadvokat i Århus afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950 kr.
Der tilbydes generelt ikke “advokat købt eller gratis” i branchen

Er en boligadvokat i Århus nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat i Århus dog en rigtig god investering.