Boligadvokat Amager

 • Komplet rådgivning inkl. i prisen
 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Mere end 12.000 vellykkede bolighandler
 • Top karakterer på Trustpilot

Bliv ringet op!

Få en gratis første samtale

Boligadvokat på Amager

Du har sikkert fundet drømmeboligen, og du er sikkert også klar til at gennemføre en handel.

Men det er en rigtigt god idé at få en dygtig og erfaren boligadvokat på Amager til at kigge handlen efter i sømmene.

Du kan naturligvis bedst selv vurdere, hvordan den ideelle bolig for dig er, men der er også mange ting, der ikke vil være tydelige for dig. Det kan eksempelvis gælde juridiske dokumenter, rettigheder du bør sikre dig eller små detaljer i tilstandsrapporten eller andre dokumenter, som du undervurderer eller slet ikke er blevet gjort opmærksom på.

Det er her, vi kommer ind i billedet som boligadvokat på Amager. Vi går handlen grundigt efter med henblik på at sikre, at du er stillet bedst muligt. For de fleste er en bolighandel en af de største investeringer gennem hele livet, og derfor er der ingen grund til at løbe en risiko for, at du overser detaljer, der ødelægger handlen for dig.

Selv om vi finder problemer, betyder det i udgangspunktet ikke, at du må vinke farvel til drømmeboligen. Ofte kan vi i samarbejde med dig og sælgers repræsentanter finde frem til en løsning, så det ikke bliver et problem for dig, og handlen alligevel kan gennemføres. Hvis det fuldstændige advokatforbehold er skrevet ind i købsaftalen, kan vi som boligadvokater på Amager dog få dig helt ud af aftalen, hvis problemerne er for store – og det i sig selv stiller os naturligvis også i en gunstig forhandlingssituation.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Dedikeret boligadvokat gennem hele forløbet
 • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
 • Vi kan effektivt håndterer hastesager
 • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
 • Anmeldelser 262
 • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Vores pakker indeholder alt du har brug for

ADVOKATRÅDGIVNING

Gennemgang af alle dokumenter

SKØDESKRIVNING

Vi skriver og tinglyser nyt skøde for dig

REFUSIONSOPGØRELSE

Afslutning af handlen med mægleren

Kompetente boligadvokater

Når du gennemfører en bolighandel, er der som regel involveret en ejendomsmægler. Ejendomsmægleren er altid sælgers repræsentant – deres interesse er at stille sælgeren bedst muligt.

Derfor har de ikke et kritisk blik på handlen set fra dit perspektiv. De gør dig ofte opmærksom på fejl, men i sidste ende er det ikke dem, der går kritisk til oplysningerne fra sælger eller undersøger, om der er ting, der er overset og kan stille dig dårligt.

Derfor er det en god idé, at du også får en fagperson til at repræsentere dig, og som kun har fokus på at sikre, at du ikke bliver snydt i handlen. Og det er her vi kommer ind i billedet som boligadvokat.

Der er en lang række dokumenter med relevans for handlen, der vil blive gennemgået. Eksempelvis købsaftale, tilstandsrapport, informationer om ejerforening, el-rapport og meget andet. Nogle af dem er åbenlyse, men det kan være svært at gennemskue om alt relevant er lagt på bordet. Som boligadvokat går vi det hele igennem, og vi sørger for manglende informationer bliver indhentet.

Ofte er det netop i de manglende informationer, at vi finder fejl, og disse fejl kan vi ofte bidrage til ikke bliver et problem for dig.

I sidste ende får du derfor vished om, at du gør en ordentlig handel, hvor der ikke opstår ubehageligheder, når det er for sent.

Advokathjælp til boligkøb
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

 • Køb og salg af fast ejendom
 • Køb af privat bolig

bedste boligadvokat amager

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

 • Byggegrunde
 • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg og god oplevelse hos Hviid Advokater A/S

Hvis du skal bruge boligadvokat på Amager og vælger os, kan du naturligvis forvente, at vi gør vores yderste for at sikre, at du får gennemført en god handel på vilkår, der er optimale for dig.

Vi går derfor hårdt efter at få undersøgt alt omkring handlen grundigt, men vi har også forståelse for, at du gerne vil holde prisen nede. Derfor har vi fokus på en god og effektiv proces.

Det betyder, at vi har den løbende kommunikation med dig via mail og telefon, så vi ikke spilder tiden på fysiske møder, der slet ikke er nødvendige. Den løbende kontakt vil naturligvis være tilpasset din hverdag.

Med os som boligadvokat kan du med fuld tryghed gennemføre din bolighandel velvidende, at alle kort er lagt på bordet, og der ikke efter handlen vil blive opdaget fejl, som kunne være undgået.

Hviid Advokater Amager

Amagerfælledvej 56
2300 København
Tlf: 76 30 89 99
Kontakt@hviid-advokater.dk

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat på Amager?

Prisen på en boligadvokat på Amager afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger inden for 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950,- Kr.

Er en boligadvokat på Amager nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat på Amager dog en rigtig god investering.