Erfarne boligadvokater med faste priser

Ring 76 30 89 99  –  eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale

Specialiseret

Boligadvokat Charlottenlund

Boligadvokat fra Charlottenlund

Er du på jagt efter en bolig i Charlottenlund? Der er mange skønne boliger i det område, men husk at få ordentlig rådgivning af en boligadvokat i Charlottenlund, inden du skriver under på en købsaftale. Hvis du skriver under, uden at have taget de rette forholdsregler fanger bordet, selvom du opdager, at alt ikke er som du troede.

For ikke at ende i den trælse situation skal du sørge for at få rådgivning af en erfaren boligadvokat, inden du skriver under på købsaftalen. Der er mange papirer og detaljer, der skal holdes styr på i en bolighandel, og det er ikke nemt at overskue som køber, hvis man står med det selv.

Hvis der er en ejendomsmægler involveret i handlen, kan det virke som om, at du som køber også kan trække på ham eller hende for rådgivning. Det kan du måske til en vis grænse, men tag ikke fejl af, at mæglerens opgave er at få det bedste salg i hus set fra sælgers synsvinkel. En ejendomsmægler er først og fremmest sælgers rådgiver

Derfor er det vigtigt, at du selv finder en kompetent og erfaren rådgiver i form af en boligadvokat i Charlottenlund, der tager sig af dine interesser i handlen.

Hvis du kontakter Hviid Advokater kan du være sikker på at få kompetent rådgivning hele vejen igennem din bolighandel. Vi har afdelinger i hele landet med dygtige boligadvokater, og vi kan naturligvis tage os af din bolighandel i Charlottenlund fra en nærliggende afdeling.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

  • Fast lav pris fra Kr. 4.950,-
  • Prisen inkluderer køberrådgivning fra A- Z
  • Vi kan effektivt håndterer hastesager
  • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler i hele Danmark
  • Anmeldelser 262
  • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Komplet advokatrådgivning, alt inkluderet

Rådgivning

Vi gennemgår de juridiske dokumenter, så du er sikret en tryg bolighandel uden overraskelser.

Trygt forløb

Under hele forløbet, er vi med dig hele vejen

Skøde og tinglysning

Vi sørger for nyt skøde og korrekt tinglysning

Refusion

Vi afslutter handlen med sælgers ejendomsmægler og gennemgår refusionsopgørelsen

Dygtige boligadvokater

I de fleste bolighandler har sælger en ejendomsmægler involveret. Ejendomsmægleren er imidlertid kun sælgerens repræsentant og er derfor interesseret i, at sælger får så god en handel som muligt.

Derfor kan du som køber ikke regne med, at ejendomsmægleren er kritisk overfor sælger eller giver dig andet end de mest åbenlyse oplysninger. Som køber er det altså vigtigt, at du sørger for at have din egen rådgiver, der kan repræsentere din side i handlen og undersøge tingene til bunds.

Der er mange dokumenter, der skal ses efter i en bolighandel blandt andet tilstandsrapport, el-rapport, oplysninger om ejerforening og naturligvis selve købsaftalen. Hvis der mangler informationer sørger vi for at hente dem, og alt bliver grundigt gennemgået, så der ikke ligger ubehagelige overraskelser og gemmer sig.

Hviid Advokater kan med andre ord sørge for, at du ikke ender med at blive snydt eller sætte unødige penge til, men derimod får en tryg og god handel.

Kontor nær Charlottenlund

Hviid Advokater A/S
Strandvejen 102, 5. tv.
2900 Hellerup

Tlf.: 76 30 89 99

Advokathjælp boligkøb
Boligadvokat – Henrik Nøht

Specialer:

  • Køb og salg af fast ejendom
  • Køb af privat bolig

Bedste boligadvokat sjælland

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

  • Byggegrunde
  • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg handel med Hviid Advokater A/S

I en bolighandel er der en række vigtige dokumenter, der skal være styr på. Det drejer sig om tilstandsrapport, ejerskifteforsikring, købsaftale, skøde og eventuelle servitutter i skødet mv. De skal alle nærlæses, så der ikke er detaljer, der overses og kan skabe problemer for dig som køber både under købet og senere hen. Nogle gange mangler der dokumenter, som skal indhentes for at processen kan fortsætte. Alt det står en boligadvokat for, så du roligt kan læne dig tilbage og vide, at der er styr på situationen.

En boligadvokat vil også sikre sig, at der bliver indført et absolut advokatforbehold i købsaftalen. Når det er skrevet ind, kan du skrive under på aftalen og derefter lade din boligadvokat kigge alt igennem i ro og mag. Dukker der noget op, som ser mistænkeligt ud, eller som du ikke vil acceptere, kan du gøre indsigelse mod det og lade din advokat forhandle med sælgers rådgiver. I yderste konsekvens kan du aflyse bolighandlen, uden at det får økonomiske konsekvenser for dig.

I sidste ende kan du altså få en stor økonomisk gevinst ud af at benytte en boligadvokat for ikke at sige ro i maven undervejs i købsprocessen.

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat i Charlottenlund?

Prisen på en boligadvokat i Charlottenlund afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950,- Kr.

Er en boligadvokat i Charlottenlund nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat i Charlottenlund dog en rigtig god investering.