Boligadvokater

Boligadvokat Esbjerg

Har du fundet drømmeboligen i Esbjerg? Så bør du også finde en dygtig boligadvokat, der kan hjælpe dig med at give dig fuld vished om, at drømmeboligen faktisk også fører til optimale betingelser for en drømmetilværelse.

Uden en boligadvokat risikerer du, at du overser problemer, der ellers kunne være undgået. Med et fuldstændigt advokatforbehold i købsaftalen kan vi som boligadvokat nemlig ofte sørge for, at problemer og usikkerheder bliver løst, inden handlen er endeligt gennemført. Finder vi så store problemer, at du ønsker handlen stoppet, er dette også muligt med det fuldstændige advokatforbehold.

Hos Hviid Advokater har vi mange års erfaring med arbejdet som boligadvokat. Vi har afdelinger i hele landet, og vores advokater er også klar til at hjælpe dig, når du søger en dygtig og erfaren boligadvokat i Esbjerg.

Hvorfor skal jeg have en boligadvokat?

Under en bolighandel er sælger altid repræsenteret via ejendomsmægleren. Mægleren har sikkert givet fin vejledning og gode råd til dig, men i sidste ende bør du være opmærksom på, at mægleren kun er sælgers repræsentant.

Derfor er det også en god idé, at du allierer dig med en boligadvokat, der kun har fokus på at stille dig så stærkt som muligt.

Vi gennemgår grundigt alle de relevante dokumenter for handlen, og vi sørger for at alt er på en måde, der som minimum lever op til de forventninger, som du bør have som køber.

Det er dog ikke kun købsaftalen vi nærlæser. Vi går også grundigt gennem alle øvrige dokumenter, der vedrører handlen. Det er eksempelvis tilstandsrapport, ejerskifteforsikring, oplysninger om evt. ejerforening, energimærkning og meget andet.

Vi ønsker naturligvis at belyse handlen helt optimalt, og derfor indhenter vi altid de dokumenter og detaljer, vi savner. Det er vores erfaring, at det netop er her, vi kan gøre den største forskel for dig og sikre dig mod ubehagelige problemer, der ellers ville kunne opstå senere.

Hviid Advokater i Esbjerg

NIes Bohrs vej 6
6700 Esbjerg
Tlf: 76 30 89 99

Boligadvokater Esbjerg

Brian W.Lassen, Advokat
Tlf.: 76 30 89 99
bwl@hviid-advokater.dk

Hvordan er processen ved jer?

Hos Hviid Advokater ønsker vi både at give dig vejledning på et højt fagligt niveau, men vi ønsker også at holde dine udgifter nede.

Derfor har vi stort fokus på processen. Det betyder blandt andet, at vi ikke spilder tiden på unødvendige fysiske møder. I stedet har vi kontakt med dig via mail og telefon på tidspunkter, der er tilpasset din hverdag.

Det betyder også, at vi kan have stort fokus på den grundige gennemgang af dokumenter og derigennem skabe optimale resultater for dig.

Vi kører med faste priser, så du kender den præcise udgift til os allerede på forhånd. Se vore priser her

Vi har afdelinger i hele landet, og sidder derfor også klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i Esbjerg.