Erfarne boligadvokater med faste priser

Ring 76 30 89 99  –  eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale

Specialiseret

Boligadvokat Gentofte

Boligadvokat fra Gentofte

Har du din ønskebolig på hånden i Gentofte? Når man har sin drømmebolig inden for rækkevidde, vil man bare gerne have handlen afsluttet hurtigst muligt. Det er helt naturligt, men du skal alligevel huske at tænke dig om. Det er ofte svært at gennemskue alle de dokumenter, der følger med en bolighandel, og det er let at overse vigtige detaljer, som kan få uheldige konsekvenser på sigt. For at undgå, at det sker, er det en god ide at tage kontakt til en boligadvokat i Gentofte, der kan rådgive dig gennem handlen.

Mange boligkøbere glemmer, at en ejendomsmægler er rådgiver for sælger. Derfor er det klogt, hvis du selv har en rådgiver, der udelukkende tænker på dine interesser. En boligadvokat i Gentofte vil se handlen fra dit perspektiv og sørge for at gennemgå alle dokumenter, så du kan være helt sikker på, at det hele går ordentligt til.

Det er vigtigt, at du får boligadvokaten på banen, inden du skriver under på salgsaftalen. Om nødvendigt vil advokaten sørge for, at der bliver skrevet et fuldstændigt advokatforbehold ind i salgsaftalen. Det betyder, at du kan skrive under med det forbehold, at din boligadvokat kan sige god for salgsaftalen. Er der omstændigheder, der gør at aftalen ikke kan godkendes, kan du komme ud af handlen uden at skulle betale noget.

Hos Hviid Advokater står der erfarne og dygtige boligadvokater klar til at rådgive dig. Vi er landsdækkende og kan naturligvis tilbyde at hjælpe dig med dit boligkøb i Gentofte.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

  • Fast lav pris Kr. 4.950,-
  • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
  • Vi kan effektivt håndterer hastesager
  • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
  • Anmeldelser 262
  • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

All inclusive Advokatrådgivning

Rådgivning

Vi gennemgår de juridiske dokumenter, så du er sikret en tryg bolighandel uden overraskelser.

Trygt forløb

Under hele forløbet, er vi med dig hele vejen

Skøde og tinglysning

Vi sørger for nyt skøde og korrekt tinglysning

Refusion

Vi afslutter handlen med sælgers ejendomsmægler og gennemgår refusionsopgørelsen

Kompetente boligadvokater

I de fleste bolighandler har sælger en ejendomsmægler involveret. Ejendomsmægleren er imidlertid kun sælgerens repræsentant og er derfor interesseret i, at sælger får så god en handel som muligt.

Derfor kan du som køber ikke regne med, at ejendomsmægleren er kritisk overfor sælger eller giver dig andet end de mest åbenlyse oplysninger. Som køber er det altså vigtigt, at du sørger for at have din egen rådgiver, der kan repræsentere din side i handlen og undersøge tingene til bunds.

Der er mange dokumenter, der skal ses efter i en bolighandel blandt andet tilstandsrapport, el-rapport, oplysninger om ejerforening og naturligvis selve købsaftalen. Hvis der mangler informationer sørger vi for at hente dem, og alt bliver grundigt gennemgået, så der ikke ligger ubehagelige overraskelser og gemmer sig.

Hviid Advokater kan med andre ord sørge for, at du ikke ender med at blive snydt eller sætte unødige penge til, men derimod får en tryg og god handel.

Kontor nær Gentofte

Hviid Advokater A/S
Strandvejen 102, 5. tv.
2900 Hellerup

Tlf.: 76 30 89 99

Advokathjælp boligkøb
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

  • Køb og salg af fast ejendom
  • Køb af privat bolig

Bedste boligadvokat sjælland

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

  • Byggegrunde
  • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg og god oplevelse hos Hviid Advokater A/S

En boligadvokat har specialiseret sig i rådgivning ved køb og salg af huse og ejerlejligheder. Det vil sige, at alle handlens dokumenter, så som ejerskifteforsikring, energimærkning, tilstandsrapport, skøde og salgsaftale mv. bliver gundigt gennemlæst. Er det nødvendigt at indhente yderligere oplysninger eller dokumenter, sørger boligadvokaten for det. Er der indskrevet servitutter i skødet er det også noget boligadvokaten undersøger til bunds, så du ved nøjagtig, hvad du går ind til, når du skriver under på salgsaftalen.

For rigtig mange mennesker er en bolighandel den største investering de kommer til at foretage. Det er en investering, der både kan have store økonomiske konsekvenser, hvis noget ikke er som du troede, og det er en investering, der har betydning for din egen og eventuelt hele din families trivsel. Derfor er det en stor tryghed at vide, at du har en kompetent rådgiver ved din side hele vejen gennem bolighandlen. Så ved du, at tingene bliver gjort med dine interesser for øje og skal ikke bekymre dig om, at der senere dukker uventede og ubehagelige overraskelser op.

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat i Gentofte?

Prisen på en boligadvokat i Gentofte afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950 Kr.

Er en boligadvokat i Gentofte nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat i Gentofte dog en rigtig god investering.