Erfarne boligadvokater med faste priser

Ring 76 30 89 99  –  eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale

Specialiseret

Boligadvokat Hellerup

Boligadvokat i Hellerup

Hvis du er så heldig, at du har fundet dit drømmehus eller -lejlighed og rigtig gerne vil i gang med købsprocessen, så er det nu, du skal tage fat i en boligadvokat i Hellerup.

En dygtig boligadvokat med års erfaring i ryggen er nemlig din garanti for, at handlen går rigtigt til. Boligadvokaten kan gennemskue, hvis der er juridiske finurligheder, der skal tages ekstra hensyn til og på den måde spare dig for mange ærgrelser.

Der kan gemme sig mange detaljer i salgsdokumenter, skøde og tilstandsrapport, som ikke springer en forholdsvis uerfaren køber i øjnene. Det betyder, at vigtige detaljer overses eller ikke undersøges i dybden. Som boligadvokater i Hellerup er vi specialister i at gennemgå kontrakter, servitutter og rettigheder og sørger for, at du som køber kommer bedst muligt ud af handlen. Eller kan nå at springe fra i tide, hvis det viser sig at være det bedste.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

  • Fast lav pris Kr. 4.950,-
  • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
  • Vi kan effektivt håndterer hastesager
  • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
  • Anmeldelser 262
  • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Advokatrådgivning der inkluderer alt du har behov for

Rådgivning

Vi gennemgår de juridiske dokumenter, så du er sikret en tryg bolighandel uden overraskelser.

Trygt forløb

Under hele forløbet, er vi med dig hele vejen

Skøde og tinglysning

Vi sørger for nyt skøde og korrekt tinglysning

Refusion

Vi afslutter handlen med sælgers ejendomsmægler og gennemgår refusionsopgørelsen

Specialiserede boligadvokater

I de fleste bolighandler har sælger en ejendomsmægler involveret. Ejendomsmægleren er imidlertid kun sælgerens repræsentant og er derfor interesseret i, at sælger får så god en handel som muligt.

Derfor kan du som køber ikke regne med, at ejendomsmægleren er kritisk overfor sælger eller giver dig andet end de mest åbenlyse oplysninger. Som køber er det altså vigtigt, at du sørger for at have din egen rådgiver, der kan repræsentere din side i handlen og undersøge tingene til bunds.

Der er mange dokumenter, der skal ses efter i en bolighandel blandt andet tilstandsrapport, el-rapport, oplysninger om ejerforening og naturligvis selve købsaftalen. Hvis der mangler informationer sørger vi for at hente dem, og alt bliver grundigt gennemgået, så der ikke ligger ubehagelige overraskelser og gemmer sig.

Hviid Advokater kan med andre ord sørge for, at du ikke ender med at blive snydt eller sætte unødige penge til, men derimod får en tryg og god handel.

Kontor Hellerup

Hviid Advokater A/S
Strandvejen 102, 5. tv.
2900 Hellerup

Tlf.: 76 30 89 99

Advokathjæl til huskøb
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

  • Køb og salg af fast ejendom
  • Køb af privat bolig

Bedste boligadvokat sjælland

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

  • Byggegrunde
  • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

En tryg bolighandel med Hviid Advokater A/S

En bolighandel er for langt de fleste den største investering, de kommer til at foretage, og det er derfor vigtigt, at der ikke opstår uforudsete ting, der kan stille dig som køber dårligt og koste dig dyrt på sigt.

Skulle der være detaljer, der ikke er fordelagtige for dig i forbindelse med bolighandlen, kan der for det meste findes en løsning, så du ikke skal opgive din drømmebolig. Sammen med sælgerens repræsentant og dig, kommer vi i størstedelen af tilfældene frem til et kompromis, der betyder at bolighandlen gennemføres.

Er der i tillæg skrevet det, der kaldes et fuldstændigt advokatforbehold ind i købskontrakten, er det muligt for dig som køber at komme ud af aftalen med sælger, hvis der opstår store problemer. Det giver os gode kort på hånden i en forhandlingssituation.

Vi har afdelinger fordelt i hele landet, og du kan trygt benytte vores erfarne boligadvokater, hvis du bor i Hellerup.

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat i Hellerup?

Prisen på en boligadvokat i Hellerup afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950 kr.

Er en boligadvokat i Hellerup nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat i Hellerup dog en rigtig god investering.