Erfarne boligadvokater med faste priser

Ring 76 30 89 99  –  eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale

Specialiseret

Boligadvokat Herning

Boligadvokat i Herning

Så gør du klogt i at få en dygtig boligadvokat til at se handlen grundigt efter. Boligadvokaten i Herning kan hjælpe med at spotte problemer, fejl eller små detaljer, som ikke er, som du bør forvente.

Ofte kan det føre til små justeringer, der stiller dig bedre i forskellige situationer. På den måde kan du flytte ind i din kommende bolig velvidende, at du er optimalt stillet og at alt information om din nye bopæl har været tilgængelig for dig og er blevet vurderet med et reelt kritisk blik.

Det er en særdeles god idé, at du får skrevet det fuldstændige advokatforbehold ind i købsaftalen. På den måde kan din boligadvokat i Herning nemlig hjælpe dig ud af handlen, hvis det viser sig, at der er så store problemer, at du ikke længere anser det som en god handel.

Hos Hviid Advokater har vi mange års erfaring som boligadvokat. Vi har afdelinger i hele landet, og vores dygtige medarbejdere er også klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i Herning.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Dedikeret boligadvokat gennem hele forløbet
 • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
 • Vi kan effektivt håndterer hastesager
 • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
 • Anmeldelser 262
 • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Vores pakker indeholder alt du har brug for

ADVOKATRÅDGIVNING

Gennemgang af alle dokumenter

SKØDESKRIVNING

Vi skriver og tinglyser nyt skøde for dig

REFUSIONSOPGØRELSE

Afslutning af handlen med mægleren

Kompetente boligadvokater

En bolighandel er for langt de fleste en af de absolut største økonomiske beslutninger i hele livet.

Derfor er det dumt at løbe en unødvendig risiko for, at alting ikke er i orden.

De fleste får det mest af deres vejledning fra ejendomsmægleren, der da også kan komme med en del gode råd og anbefalinger. I sidste ende bør man dog være opmærksom på, at mægleren kun er sælgers repræsentant. Deres fokus er derfor på at sikre så gode vilkår som muligt for sælger og få salg gennemført.

Derfor er det også en god idé, at du sørger for, at du er stærkt fagligt repræsenteret, og det er her, vi kommer ind ii billedet som boligadvokat.

Som din boligadvokat har vi kun fokus på dine interesser og dermed at sikre, at du er optimalt stillet, og at alt information om boligen er kommet frem.

Det betyder, at vi går grundigt gennem købsaftalen, og finder vi detaljer, som ikke lever op til de forventninger, du bør have, sørger vi for, det bliver justeret.

Vi går dog også gennem alle øvrige dokumenter med relevans for boligen. Det er alt lige fra tilstandsrapport og ejerskifteforsikring til BBR-meddelelse, el-rapport og meget andet.

Hvis der er informationer, vi savner helt eller delvist, sørger vi naturligvis for, at de bliver indhentet. Det er netop i denne proces, vi oftest gør den største forskel, da det typisk er her, at fejl og problemer kan dukke op. Ofte kan de dog løses i dialog med sælger, så det ikke er noget, der behøver føre til, at salget helt annulleres – men med det fuldstændige advokatforbehold i købsaftalen vil det faktisk være muligt at trække sig helt fra handlen.

Advokathjælp
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

 • Køb og salg af fast ejendom
 • Køb af privat bolig

bedste boligadvokat i Herning

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

 • Byggegrunde
 • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg og god oplevelse hos Hviid Advokater A/S

Hos Hviid Advokater har vi fuldt fokus på at stille dig så godt som muligt på alle tænkelige måder. Det betyder, at vi naturligvis ønsker at levere en hel optimal juridisk indsats, men omvendt ønsker vi ikke, at din udgift til os bliver højere, end den behøver.

Vi spilder derfor ikke tiden på unødvendige fysiske møder. I stedet har vi kontakt til dig via mail og telefon, og tidspunkter bliver tilpasset, hvornår det passer ind i din hverdag.

Hos os kender du den præcise pris, allerede inden vi overhovedet er startet. Vi kører nemlig altid med faste priser på vores ydelser som boligadvokat.

Vi har afdelinger i hele landet, og vores dygtige advokater sidder derfor også klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i Herning.

Hviid Advokater i Herning

Viborgvej 97
7400 Herning

Tlf: 76 30 89 99

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat i Herning?

Prisen på en boligadvokat i Herning afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950 Kr.

Er en boligadvokat i Herning nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat i Herning dog en rigtig god investering.