Erfarne boligadvokater med faste priser

Ring 76 30 89 99  –  eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale

Specialiseret

Boligadvokat Horsens

Boligadvokat i Horsens

Har du fundet drømmeboligen i Horsens og er klar til en handel? Så gør du klogt i at alliere dig med en boligadvokat, der kan hjælpe dig med at sikre, at vilkårene er så optimale som muligt for dig.

Er du ikke repræsenteret af en stærk og erfaren boligadvokat i Horsens, løber du en unødig risiko for, at problemerne dukker op, efter handlen er endeligt gennemført, og til den tid kan du oftest intet gøre.

Bliver problemerne fanget i tide, kan de oftest løses på forhånd – i værste fald kan du med et fuldstændigt advokatforbehold også trække dig fra handlen, hvis problemerne er så store, at du ikke længere ser det som en optimal handel. Som regel behøver det dog ikke gå så vidt.

Hos Hviid Advokater har vi afdelinger i hele landet, og vi er derfor også et godt valg, når du søger boligadvokat i Horsens.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Dedikeret boligadvokat gennem hele forløbet
 • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
 • Vi kan effektivt håndterer hastesager
 • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
 • Anmeldelser 262
 • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Vores pakker indeholder alt du har brug for

ADVOKATRÅDGIVNING

Gennemgang af alle dokumenter

SKØDESKRIVNING

Vi skriver og tinglyser nyt skøde for dig

REFUSIONSOPGØRELSE

Afslutning af handlen med mægleren

Kompetente boligadvokater

Nogle tænker, at de ikke har brug for en boligadvokat. Ejendomsmægleren har været imødekommende, og han eller hun har måske også sat fokus på dine problemer og taget hensyn til dine ønsker i et omfang, der får dig til at føle, at du har fået god vejledning med rigeligt fokus på dine interesser.

I sidste ende er det dog vigtigt at være opmærksom på, at mægler kun er sælgers repræsentant. Deres vigtigste mål er at få lukket en handel, der er tilfredsstillende for sælger.

En bolighandel er for de fleste en af de største økonomiske beslutninger gennem hele livet, og derfor er det en god idé, at du også finder en repræsentant. Det er her, vi kommer ind i billedet som din boligadvokat.

Vi går grundigt gennem dokumenterne for handlen for at finde problemer, du måske ikke er opmærksom på. Vi sikrer også, at aftalen er tilpasset, så den også lever op til de forventninger, du bør have som køber.

Vi går derfor naturligvis grundigt gennem købsaftalen, men vi går også gennem alle andre dokumenter med relevans for handlen og din trivsel i den nye bolig. Det er dog ikke kun købsaftalen, der er væsentlig for din handel, og vi kommer derfor også gennem en lang række andre dokumenter lige fra tilstandsrapport og ejerskifteforsikring, til informationer om evt. ejerforening, el-rapport, BBR- meddelelse og meget andet.

Hvis der er informationer, som vi savner, sørger vi naturligvis for, at de bliver indhentet. Det kan både være hele dokumenter eller små detaljer. Det er vores erfaring, at det netop er her, vi kan gøre den største forskel for dig.

advokathjælp i forbindele med boligkøb
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

 • Køb og salg af fast ejendom
 • Køb af privat bolig

Bedste boligadvokat i Horsens

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

 • Byggegrunde
 • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg og god oplevelse hos Hviid Advokater A/S

Hos Hviid Advokater har vi stort fokus på processen. Vi har optimeret den, så dine udgifter bliver holdt nede, uden det går ud over den kvalificerede og grundige faglige vejledning.

Vi spilder derfor ikke tiden på unødvendige fysiske møder, men i stedet har vi kontakt med dig via mail og telefon på tidspunkter, der er tilpasset dine ønsker.

Den sparede tid bruger vi stedet på at sætte effektivt fokus på dokumenterne i handlen, så vi rent faktisk skaber resultater til glæde for dig.

For at gøre det gennemsigtigt og simpelt for dig kører vi efter fast pris, så du allerede kender den samlede udgift til os, inden vi er startet på opgaven.

Vi har afdelinger i hele landet, og vores dygtige advokater sidder også klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i Horsens.

Hviid Advokater i Horsens

Tobaksgården 3, 1.
DK-8700 Horsens

Tlf: 76 30 89 99

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat i Horsens?

Prisen på en boligadvokat i Horsens afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950 kr.

Er en boligadvokat i Horsens nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat i Horsens dog en rigtig god investering.