DYGTIG BOLIGADVOKAT
TIL FAST PRIS
Du får en fast lav pris Vi er 100 % uvildige og på din side Din første samtale er gratis Vi er effektive og kan behandle hastesager

Vi har over 27 års erfaring og
gennemført mere end 12.000 bolighandler
Ring: 76 30 89 99

Advokatrådgivning Gennemgang af alle dokumenter Skødeskrivning Vi skriver og tinglyser skøde Refusionsopgørelse Afslutning af handel med mægler FÅ EN UFORPLIGTENDE SAMTALE VORES PAKKER INDEHOLDER ALT HVAD DU HAR BRUG FOR Få en uforpligtende samtale VORES PAKKER
INDEHOLDER ALT
HVAD DU HAR
BRUG FOR
Boligadvokat kbh bedste boligadvokat

Boligadvokat Horsens

Har du fundet drømmeboligen i Horsens og er klar til en handel? Så gør du klogt i at alliere dig med en boligadvokat, der kan hjælpe dig med at sikre, at vilkårene er så optimale som muligt for dig.

Er du ikke repræsenteret af en stærk og erfaren boligadvokat, løber du en unødig risiko for, at problemerne dukker op, efter handlen er endeligt gennemført, og til den tid kan du oftest intet gøre.

Bliver problemerne fanget i tide, kan de oftest løses på forhånd – i værste fald kan du med et fuldstændigt advokatforbehold også trække dig fra handlen, hvis problemerne er så store, at du ikke længere ser det som en optimal handel. Som regel behøver det dog ikke gå så vidt.

Hos Hviid Advokater har vi afdelinger i hele landet, og vi er derfor også et godt valg, når du søger boligadvokat i Horsens.

Hvorfor skal jeg have en boligadvokat?

Nogle tænker, at de ikke har brug for en boligadvokat. Ejendomsmægleren har været imødekommende, og han eller hun har måske også sat fokus på dine problemer og taget hensyn til dine ønsker i et omfang, der får dig til at føle, at du har fået god vejledning med rigeligt fokus på dine interesser.

I sidste ende er det dog vigtigt at være opmærksom på, at mægler kun er sælgers repræsentant. Deres vigtigste mål er at få lukket en handel, der er tilfredsstillende for sælger.

En bolighandel er for de fleste en af de største økonomiske beslutninger gennem hele livet, og derfor er det en god idé, at du også finder en repræsentant. Det er her, vi kommer ind i billedet som din boligadvokat.

Vi går grundigt gennem dokumenterne for handlen for at finde problemer, du måske ikke er opmærksom på. Vi sikrer også, at aftalen er tilpasset, så den også lever op til de forventninger, du bør have som køber.

Vi går derfor naturligvis grundigt gennem købsaftalen, men vi går også gennem alle andre dokumenter med relevans for handlen og din trivsel i den nye bolig. Det er dog ikke kun købsaftalen, der er væsentlig for din handel, og vi kommer derfor også gennem en lang række andre dokumenter lige fra tilstandsrapport og ejerskifteforsikring, til informationer om evt. ejerforening, el-rapport, BBR-meddelelse og meget andet.

Hvis der er informationer, som vi savner, sørger vi naturligvis for, at de bliver indhentet. Det kan både være hele dokumenter eller små detaljer. Det er vores erfaring, at det netop er her, vi kan gøre den største forskel for dig.

Hviid Advokater i Horsens

Tobaksgården 3, 1.
DK-8700 Horsens

Tlf: 76 30 89 99

Advokat Henrik Nøhr

Hvordan arbejder I?


Hos Hviid Advokater har vi stort fokus på processen. Vi har optimeret den, så dine udgifter bliver holdt nede, uden det går ud over den kvalificerede og grundige faglige vejledning.

Vi spilder derfor ikke tiden på unødvendige fysiske møder, men i stedet har vi kontakt med dig via mail og telefon på tidspunkter, der er tilpasset dine ønsker.

Den sparede tid bruger vi stedet på at sætte effektivt fokus på dokumenterne i handlen, så vi rent faktisk skaber resultater til glæde for dig.

For at gøre det gennemsigtigt og simpelt for dig kører vi efter fast pris, så du allerede kender den samlede udgift til os, inden vi er startet på opgaven. Se vores faste priser her

Vi har afdelinger i hele landet, og vores dygtige advokater sidder også klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i Horsens.

Advokat Henrik Nøhr, kolding

Henrik Nøhr
Advokat

  • Stor erfaring med fast ejendom
  • Private ejendomme og erhvervsejendomme
  • Arveret
  • Dødsbobehandling

hn@hviid-advokater.dk