Erfarne boligadvokater med faste priser

Ring 76 30 89 99  –  eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale

Specialiseret

Boligadvokat Haderslev

Boligadvokat i Haderslev

Du har sikkert gjort dig en masse grundige overvejelser om, hvorvidt boligen er den rigtige, og handlen er god for dig. Ikke desto mindre, gør du klogt at finde en boligadvokat i Haderslev, der kan hjælpe dig med at være helt sikker på, at der ikke er detaljer, du har overset. Det kan være juridiske formuleringer, der stiller dig uhensigtsmæssigt dårligt, eller fejl og problemer, som er blevet nedtonet eller slet ikke nævnt for dig.

Boligadvokaten i Haderslev går nemlig handlen grundigt efter for at sikre dine vilkår. Hvis der er fejl, problemer eller uheldige formuleringer, kan boligadvokaten som regel løse dem. Er problemerne så store, at du ikke længere ser det som en god handel, kan du dog få boligadvokatens hjælp til at komme helt ud af handlen, hvis det fuldstændige advokatforbehold er skrevet ind i selve købsaftalen – det er derfor selvsagt en særdeles god idé at sikre, at det er skrevet ind.

Hos Hviid Advokater har vi mange års erfaring som boligadvokater, og vi har dygtige advokater i hele landet, der også sidder klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i Haderslev.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Dedikeret boligadvokat gennem hele forløbet
 • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
 • Vi kan effektivt håndterer hastesager
 • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
 • Anmeldelser 262
 • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Vores pakker indeholder alt du har brug for

ADVOKATRÅDGIVNING

Gennemgang af alle dokumenter

SKØDESKRIVNING

Vi skriver og tinglyser nyt skøde for dig

REFUSIONSOPGØRELSE

Afslutning af handlen med mægleren

Kompetente boligadvokater

Som regel er et boligkøb en af de største og vigtigste økonomiske beslutninger, man tager i løbet af sit liv, og det er en beslutning, der ikke bare har betydning her og nu men også adskillige år frem.

Der er flere faldgruber, og det kan være svært at gennemskue, hvilke konsekvenser forskellige formuleringer har, ligesom det er svært som almindelig dansker at sikre sig, at alle sten er vendt i forhold til bolighandlen.

Her får sælger typisk stærk vejledning og sparring fra ejendomsmægleren. Han eller hun er nemlig sælgers repræsentant, og har derfor fokus på at sikre sælger bedst muligt. Mægleren kaster derfor aldrig et reelt kritisk blik på handlen set fra dit synspunkt som køber, selv om de jævnligt nævner problemer, og bidrager til at løse de udfordringer, du ser.

Ikke desto mindre er det en rigtigt god idé, at du også sikrer dig stærk bistand. Og det er her boligadvokaten kommer ind i billedet.

Boligadvokaten går grundigt gennem alle de dokumenter, der har betydning for handlen og dit fremtidige liv i boligen.

Er der detaljer eller hele dokumenter, der mangler for at give et ordentligt billede, bliver de indhentet, og det er typisk netop her, at boligadvokaten kan gøre den største forskel.

Er der problemer, kan det dog ofte løses via aftaler, omformuleringer og lignende, så du ikke løber en unødigt stor risiko som køber.

Advokathjælp boligkøb
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

 • Køb og salg af fast ejendom
 • Køb af privat bolig

Bedste boligadvokat haderslev

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

 • Byggegrunde
 • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg og god oplevelse hos Hviid Advokater A/S

Hos Hviid Advokater har vi på alle måder fokus på at stille dig stærkest muligt – det gælder både juridisk og økonomisk.

Det betyder først og fremmest, at vi har fuldt fokus på at udføre opgaven, så du efter vores grundige gennemgang af papirerne er absolut bedst stillet, hvilket betyder, du ikke løber en unødig risiko med handlen.

Vi har dog også fokus på, at processen er effektiv, så dine udgifter til os kan blive holdt nede. Derfor spilder vi heller ikke tiden på unødvendige fysiske møder, som kun bidrager med at tage af både din og vores tid uden grund. Den løbende kommunikation har vi i stedet med dig via mail og telefon, og vi sørger naturligvis for, det er tilpasset din hverdag.

Når vi arbejder som boligadvokat, er det altid til fast pris, og derfor kender du allerede på forhånd den præcise pris, som du skal betale for os.

Derfor er vi alt i alt et rigtigt godt valg, når du søger boligadvokat i Haderslev.

Hviid Advokater Haderslev

Kløvervej 75
6100 Haderslev
Tlf: 76 30 89 99

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat i Haderslev?

Prisen på en boligadvokat i Haderslev afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950 Kr.

Er en boligadvokat i Haderslev nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat i Haderslev dog en rigtig god investering.