Erfarne boligadvokater med faste priser

Ring 76 30 89 99  –  eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale

Specialiseret

Boligadvokat Slagelse

Boligadvokat i Slagelse

Har du fundet et godt bud på en kommende bolig i Slagelse, og er du klar til et køb?

Før handlen er endeligt gennemført, bør du sikre dig, at alt er helt, som det skal være, og det gør du bedst med en boligadvokat.

Inden du skriver under på en købsaftale, er det en særdeles god idé, at du sørger for, at det fuldstændige advokatforbehold er skrevet ind i aftalen. Det sikrer nemlig, at vi som boligadvokat i Slagelse kan hive dig helt ud af handlen, hvis der bliver fundet problemer. Det i sig selv er naturligvis en god mulighed at have, men samtidig stiller det også boligadvokaten i en langt bedre forhandlingssituation, så problemer faktisk kan løses, og en god handel for dig kan gennemføres – og det lykkes som regel at finde løsninger, før handlen behøver bremses helt.

For de fleste er en bolighandel en af de største økonomiske beslutninger i livet, og derfor er det ærgerligt at løbe en risiko for, at problemerne dukker op, efter handlen er gennemført, og det er for sent at finde optimale løsninger.

Hos Hviid advokater har vi dygtige og erfarne advokater i hele landet, og derfor er vi også klar til at hjælpe dig trygt igennem bolighandlen, når du søger boligadvokat i Slagelse.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Dedikeret boligadvokat gennem hele forløbet
 • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
 • Vi kan effektivt håndterer hastesager
 • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
 • Anmeldelser 262
 • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Vores pakker indeholder alt du har brug for

ADVOKATRÅDGIVNING

Gennemgang af alle dokumenter

SKØDESKRIVNING

Vi skriver og tinglyser nyt skøde for dig

REFUSIONSOPGØRELSE

Afslutning af handlen med mægleren

Kompetente boligadvokater

Når du gennemfører en bolighandel, er sælgeren som regel allerede stærkt fagligt repræsenteret via ejendomsmægleren.

En del købere oplever, at ejendomsmægleren giver rigtigt gode informationer, men de repræsenterer kun sælger og går derfor aldrig reelt kritisk ind i handlen set fra dit synspunkt – de udfordrer ikke sælgers billede af boligen, og de har frem for alt fokus på at få gennemført en handel.

For os er det eneste fokus, at du er stillet bedst muligt. Vi har ingen interesse i salget som sådan – kun i at du er sikret de bedste betingelser, og at der ikke senere kan opstå overraskelser, som kunne være undgået.

Vi går grundigt gennem de dokumenter, der har relevans for handlen. Det er alt lige fra selve købsaftalen til information om ejerforening, området, energimærkning og tilstandsrapport. Ofte vil der være informationer, vi savner, og her kan der både være tale om hele dokumenter eller blot mindre detaljer.

Vi sørger for disse informationer bliver skaffet, uden du behøver gøre noget. Det er vores erfaring, at det er her, vi kan støde på udfordringer for handlen, men vi kan som regel løse dem for dig. Er det imidlertid ikke muligt, vil vi med det fuldstændige advokatforbehold kunne få dig ud af aftalen, hvis du ikke længere mener, det er en god handel baseret på de nye informationer.

advokathjælp til boligkøb
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

 • Køb og salg af fast ejendom
 • Køb af privat bolig

bedste boligadvokat slagelse

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

 • Byggegrunde
 • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg og god oplevelse hos Hviid Advokater A/S

Når du har kontaktet os, får du altid tilbudt en fast pris på forhånd. Vi kører nemlig med helt fast pris på denne type opgave, så du allerede inden vi starter ved, hvad du skal betale, uden der kan opstå ubehagelige overraskelser omkring prisen.

Herefter begynder vi arbejdet, og vores fokus på processen betyder, at vi gør en særdeles grundigt indsats, men at det samtidig er til en meget konkurrencedygtig pris.

Vi spilder nemlig ikke tiden på unødvendige fysiske møder, der aldrig giver noget reelt udbytte for dig, men blot er en unødvendig udgift og spild af tid. I stedet har vi kontakt med dig via mail og telefon i relevant omfang, og vi sørger naturligvis for, at det hele bliver tilpasset din hverdag, så kontakten med os ikke bliver en stressfaktor midt i en typisk travl periode omkring bolighandlen.

Den effektive proces betyder også, at vi relativt hurtigt kan få arbejdet igennem dokumenter, og indhentet de nødvendige oplysninger, så du hurtigt kan få den helt endelige afklaring omkring din bolighandel. Derfor er vi det rigtige valg, når du søger boligadvokat i Slagelse.

Hviid Advokater i Slagelse

Teknikvej 2C – 4200 Slagelse
Tlf: 76 30 89 99

medlem advokatsamfundet