Erfarne boligadvokater med faste priser

Ring 76 30 89 99  –  eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale

Specialiseret

Boligadvokat Sønderborg

Boligadvokat i Sønderborg

Har du fundet bolig i Sønderborg, og står du klar til at gennemføre et køb?

Så vil det være en rigtigt god idé at få en boligadvokat i Sønderborg til at se nærmere på handlen, så du er bedst muligt sikret imod, at der senere kan opstå ubehagelige overraskelser. En boligadvokat går nemlig handlen og dokumenterne grundigt efter for at sikre sig, at alt er blevet gjort tydeligt for dig, og der ikke er ting, der er blevet udeladt over for dig. Det kan både være, fordi mægleren har udeladt at nævne det, har undertonet det eller ganske enkelt selv har overset et problem.

For de fleste af os er det en rigtig stor beslutning at købe bolig. Det er typisk en af de største økonomiske beslutninger, men samtidig har bolig også enorm betydning for vores liv og trivsel i hverdagen. Derfor er det en rigtigt god idé at sikre sig bedst muligt mod, at der kan opstå overraskelser efter handlen, der får det til at gå fra en drømmehandel til et boligmareridt.

Hos Hviid Advokater har vi stor erfaring med bolighandler, og vi sidder også klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i Sønderborg.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Dedikeret boligadvokat gennem hele forløbet
 • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
 • Vi kan effektivt håndterer hastesager
 • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
 • Anmeldelser 262
 • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Vores pakker indeholder alt du har brug for

ADVOKATRÅDGIVNING

Gennemgang af alle dokumenter

SKØDESKRIVNING

Vi skriver og tinglyser nyt skøde for dig

REFUSIONSOPGØRELSE

Afslutning af handlen med mægleren

Kompetente boligadvokater

Når du køber en bolig, er der typisk en dygtig ejendomsmægler, der har præsenteret dig for handlen, væsentlige problemer og sikret at papirarbejdet er lavet.

Men ejendomsmægleren er sælgers repræsentant, så deres primære fokus er at sikre, at et salg bliver gennemført, og at sælger er bedst muligt stillet.

Derfor bør du også sikre dig at være godt repræsenteret, og her er det en boligadvokat, der kan hjælpe dig med at være garderet mod ubehageligheder, der kan opstå efter handlen.

Boligadvokaten går grundigt gennem alle dokumenterne, og det gælder alt lige fra købsaftale til ejerskifteforsikring, tilstandsrapport, energimærkning og oplyser om evt. ejerforening.

Hvis der mangler detaljer, hele dokumenter eller andet, sørger boligadvokaten for, at det bliver indhentet, så alle oplysninger er kommet tydeligt frem.

Hvis der er problem eller fejl, kan de oftest løses, så det ikke stopper handlen helt. Omvendt vil du med det fuldstændige advokatforbehold kunne komme ud af handlen, hvis boligadvokaten finder problemer, der er så store, at du ikke længere ser det som en god handel – og derfor er det altid en god idé at sikre sig, at det fuldstændige advokatforbehold er skrevet ind i købsaftalen.

advokathjælp til bolig salg
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

 • Køb og salg af fast ejendom
 • Køb af privat bolig

Bedste boligadvokat Sønderborg

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

 • Byggegrunde
 • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg og god oplevelse hos Hviid Advokater A/S

Hos Hviid Advokater ønsker vi at stille dig bedst muligt, både rent juridisk men også økonomisk.

Derfor har vi fokus på at levere en optimal faglig løsning til glæde for dig, men vi har også fokus på en proces, der kan holde prisen så lav som mulig.

Det betyder, at vores kommunikation med dig er via mail og telefon på tidspunkter tilpasset din hverdag, i stedet for at du og vi spilder vores tid på fysiske møder, der alligevel aldrig fører til noget.

Samtidig arbejder vi altid til fast pris som boligadvokat, og derfor kender du den præcise udgift til os på forhånd. Derfor er vi alt i alt et stærkt valg, når du søger boligadvokat i Sønderborg.

Hviid Advokater i Sønderborg

Tlf: 76 30 89 99

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat i Sønderborg?

Prisen på en boligadvokat i Sønderborg afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950 Kr.

Er en boligadvokat i Sønderborg nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat i Sønderborg dog en rigtig god investering.