Erfarne boligadvokater med faste priser

Ring 76 30 89 99  –  eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale

Specialiseret

Boligadvokat Taastrup

Boligadvokat i Taastrup

Hvis du har fundet boligen i Taastrup, som du håber skal blive dit kommende hjem, og du står klar til et køb, er det en rigtigt god idé, at du går sammen med en boligadvokat.

Boligadvokaten hjælpe dig med at sikre, at handlen er god for dig, og at der ikke vil opstå ubehagelige overraskelser på et senere tidspunkt, som du kunne have undgået.

For de fleste af os, er det en kæmpe beslutning at købe bolig. Det er ofte bolighandler, der er de største økonomiske beslutninger i løbet af livet, og hvorfor så løbe en risiko for, at noget ikke er, som det skal være?

Med en boligadvokat i Taastrup har du vished om, at alt er set efter, og at du har fået alle de relevante oplysninger fremlagt korrekt. Ofte kan boligadvokaten også bidrage til, at fejl og problemer bliver løst, så handlen alligevel kan gennemføres trygt.

Hos Hviid Advokater har vi mange års erfaring med bolighandler, og vores stærke team er også klar til at hjælpe dig, når du skal bruge en dygtig boligadvokat i Taastrup.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Dedikeret boligadvokat gennem hele forløbet
 • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
 • Vi kan effektivt håndterer hastesager
 • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
 • Anmeldelser 262
 • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Vores pakker indeholder alt du har brug for

ADVOKATRÅDGIVNING

Gennemgang af alle dokumenter

SKØDESKRIVNING

Vi skriver og tinglyser nyt skøde for dig

REFUSIONSOPGØRELSE

Afslutning af handlen med mægleren

Kompetente boligadvokater

Du har sikkert undersøgt boligen grundigt. Du har undersøgt og overvejet området, du ved rummene passer til jer, og der er sikkert også problemer, du er opmærksom på, men ikke føler har større betydning for dig, end at det stadig er en god handel.

Hvorfor så overhovedet få en boligadvokat til at se på handlen?

Bolighandlen i sig selv er stor, og ofte bliver størstedelen af processen håndteret af ejendomsmægleren. Ejendomsmægleren er altid sælgers repræsentant, så deres fokus er rettet mod dels at få et salg igennem og dels at sikre, at vilkårene er optimale for sælger.

De har aldrig et reelt kritisk blik på handlen set fra dit perspektiv, og derfor kan der være ting de overser eller ganske enkelt nedtoner eller helt udelader.

Derfor er det en rigtigt god idé, at du også får en fagperson til at se handlen efter i sømmene. En boligadvokat går således alle dokumenter omkring handlen grundigt igennem, og det gælder ikke kun selve købsaftalen. Endnu vigtigere er næsten alle de øvrige dokumenter, der eksempelvis tæller tilstandsrapport, el-rapport, informationer om evt. ejerforening og meget andet.

Er der informationer, vi savner, så sørger vi naturligvis for, de bliver indhentet, så alt er lagt tydeligt på bordet. Det er netop her, vi oftest oplever, at vi finder fejl og derfor kan hjælpe med at gøre en forskel.

Som regel kan problemerne løses i dialog med sælger, så det sker ikke så ofte, at vi ender med at bremse en handel. Det er dog en rigtigt god idé, at du får skrevet det fuldstændige advokatforbehold ind i købsaftalen, idet det sikrer, at du kan trække dig fra handlen, hvis vi finder problemer. Det i sig selv sætter os også i en stærk forhandlingssituation, hvis vi finder problemer.

advokathjælp Boligkøb
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

 • Køb og salg af fast ejendom
 • Køb af privat bolig

Bedste boligadvokat Taastrup

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

 • Byggegrunde
 • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg og god oplevelse hos Hviid Advokater A/S

Hos Hviid advokater ønsker vi helt generelt at sikre dig bedst muligt.

Det gælder både i forhold til et gnidningsfrit forløb ved os, en konkurrencedygtig pris og et grundigt og fagligt stærkt arbejde, der sikrer dig bedst muligt.

Det betyder naturligvis, at vi går grundigt gennem dokumenterne, og arbejder ihærdigt for at sikre dig bedst muligt.

For at bevare en skarp pris, spilder vi ikke tiden på fysiske møder, der ikke giver noget udbytte alligevel. I stedet har vi løbende dialog med dig via mail og telefon, og tidspunkterne er tilpasset din hverdag.

Samtidig har vi faste priser, så du allerede på forhånd ved, hvad din udgift til os er.

Derfor er vi et godt og sikkert valgt, når du skal bruge boligadvokat i Taastrup.

Hviid Advokater i Taastrup

Høje Taastrup Boulevard 53, 1. – 2630 Taastrup
Tlf: 76 30 89 99

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat i Taastrup?

Prisen på en boligadvokat i Taastrup afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950 Kr.

Er en boligadvokat i Taastrup nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat i Taastrup dog en rigtig god investering.