Erfarne boligadvokater med faste priser

Ring 76 30 89 99  –  eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale

Specialiseret

Boligadvokat Viborg

Boligadvokat i Viborg

Du har sikkert allerede fundet boligen i Viborg, og du er sikkert også overbevist om, at du er godt på vej til at gøre en fin handel.

Men når du køber bolig, er det altid en god idé at få en boligadvokat til at se handlen efter for dig. De færreste køber bolig ret tit, og derfor er man i høj grad på udebane. Boligadvokaten i Viborg kan ikke kun gøre opmærksom på problemer, men også ofte bidrage til at løse dem.

En del af tingene omkring boligen kan du naturligvis bedst selv vurdere. Er beliggenheden god i forhold til dine ønsker, passer størrelsen og den umiddelbare tilstand på boligen? Spørgsmål som disse, er naturligvis helt op til dig at vurdere.

Men der er også ting, du kan have svært ved at vurdere. For hvad betydning har formuleringerne egentlig i tilstandsrapporten? Hvad betyder servitutterne egentlig for din handel? Og er der nogle dokumenter, du burde have fået, men som mægler ikke har stillet til rådighed?

Det er her boligadvokater i Viborg kan hjælpe. Boligadvokaten har stor erfaring med bolighandler set fra et juridisk synspunkt, og derfor kan der hurtigt spottes ting og detaljer, hvis der er noget, der potentielt kan skabe problemer for dig.

Som din boligadvokat jagter vi fejl og mangler, og sørger for at eventuelle problemer bliver løst. Som regel er det nemlig blot små justeringer, der skal laves, så det alligevel er en ganske sikker og god handel for dig. Er der så store problemer, at du ikke længere ser det som en god fremtidig bolig for dig, kan vi som boligadvokater i Viborg dog også få dig helt ud af handlen, hvis du har sørget for, at det fuldstændige advokatforbehold er skrevet ind i købsaftalen.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Dedikeret boligadvokat gennem hele forløbet
 • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
 • Vi kan effektivt håndterer hastesager
 • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
 • Anmeldelser 262
 • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Vores pakker indeholder alt du har brug for

ADVOKATRÅDGIVNING

Gennemgang af alle dokumenter

SKØDESKRIVNING

Vi skriver og tinglyser nyt skøde for dig

REFUSIONSOPGØRELSE

Afslutning af handlen med mægleren

Kompetente boligadvokater

Mange oplever, at det langt hen af vejen er en tryg proces at handle, og man har stor tillid til, at ejendomsmægleren håndterer alt korrekt og på den bedst mulige måde.

Men i den sammenhæng skal du være opmærksom på, at ejendomsmægleren udelukkende er sælgers repræsentant. Deres største interesse er at få gennemført et salg, og at vilkårene er optimale for sælger – de har aldrig et reelt kritisk blik på handlen set fra købers synsvinkel.

Det er derfor her, vi kommer ind i billedet som boligadvokat for dig, når du køber bolig i Viborg.

Vi gennemgår grundigt alle de dokumenter, der har betydning for handlen og din fremtidige bolig. Det gælder naturligvis selve købsaftalen, men også øvrige dokumenter såsom tilstandsrapport, energimærkning, el-rapport og informationer om evt. ejerforening. Der er mange dokumenter, der er vigtige for handlen, og er der dokumenter eller oplysninger, vi savner, sørger vi for, de bliver indhentet.

Vores erfaring er, at det netop er i denne proces, vi oftest gør en væsentlig forskel for dig ved at finde fejl, som der ellers var blevet overset. Ofte kan problemerne løses, så du alligevel kan gøre en god handel.

Advokathjælp boligkøb viborg
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

 • Køb og salg af fast ejendom
 • Køb af privat bolig

Bedste boligadvokat sjælland

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

 • Byggegrunde
 • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg og god oplevelse hos Hviid Advokater A/S

Vi har fokus på at stille dig bedst muligt. Det gælder på alle måder. Dels ønsker vi naturligvis at yde et stærkt fagligt job, så du er sikret bedst muligt. Det betyder, at vi altid går grundigt og ihærdigt gennem alle dokumenterne, og sikrer os at alle oplysninger er indhentet.

Vi ønsker dog også at holde dine udgifter til os nede. Det gør vi blandt andet ved at undlade fysiske møder, der alligevel aldrig fører til noget reelt – i stedet kommunikerer vi med dig via mail og telefon på tidspunkter, der naturligvis bliver tilpasset din hverdag.

Samtidig arbejder vi altid til en fast pris, så prisen til os er fuldt ud gennemskuelig allerede inden, vi er startet.

Hviid Advokater i Viborg

Toldboden 3, 2. sal
8800 Viborg
Tlf: 76 30 89 99

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat i Viborg?

Prisen på en boligadvokat i Viborg afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950 kr.

Er en boligadvokat i Viborg nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat i Viborg dog en rigtig god investering.