BOLIGADVOKAT KØBENHAVN
TIL FAST PRIS
Du får altid en fast lav pris Effektiv sagsbehandling No cure – No pay Mange gode anmeldelser

Vi har over 27 års erfaring og
gennemført mere end 12.000 bolighandler
Ring: 76 30 89 99

Advokatrådgivning Gennemgang af alle dokumenter Skødeskrivning Vi skriver og tinglyser skøde Refusionsopgørelse Afslutning af handel med mægler FÅ EN UFORPLIGTENDE SAMTALE VORES PAKKER INDEHOLDER ALT HVAD DU HAR BRUG FOR Få en uforpligtende samtale VORES PAKKER
INDEHOLDER ALT
HVAD DU HAR
BRUG FOR
Boligadvokat kbh bedste boligadvokat

Boligadvokat København

Skal du bruge en dygtig og effektiv boligadvokat i København?

Hvis du skal købe bolig, er det en rigtigt god idé at skaffe en boligadvokat, der kan hjælpe dig med at sikre, at handlen rent faktisk er lige så god, som du sikkert forventer.

Vi undersøger grundigt, om der er problemer, som du ikke er opmærksom på – enten fordi mægler har udeladt det for dig, nedtonet problemet eller måske selv har overset det.

Som boligadvokat kan vi altså hjælpe med at opdage problemer, og med et fuldstændigt advokatforbehold kan vi også ofte sørge for at løse det, så det aldrig ender med at blive et problem. Samtidig kan vi også bidrage til, at detaljer i købsaftalen bliver tilpasset, så det lever op til de forventninger, du bør have som køber.

Du løber med andre ord en unødig risiko for ubehagelige overraskelser efter handlen, hvis du ikke er sikret med en boligadvokat.

Hos Hviid advokater har vi altid dygtige advokater, der sidder klar til effektivt at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i København.

Hvorfor skal jeg bruge en boligadvokat?

Sælgeren er repræsenteret via ejendomsmægleren, og derfor er det en god idé, at du også har sikret dig en stærk repræsentant.

Mægleren har måske virket imødekommende, og han eller hun har sikkert været god til også at sætte fokus på dine problemer, og hvordan de kan løses til din fordel.

I sidste ende er mægleren dog kun sælgers repræsentant.

For de fleste er en bolighandel en af de største økonomiske beslutninger, der bliver taget i hele livet. Derfor er det en god idé, at du også sikrer dig at være ordentligt repræsenteret, og som minimum får du vished om, at alt er, som det skal være i handlen.

Som boligadvokat går vi grundigt gennem købsaftalen, og nogle gange tilpasser vi små detaljer, så aftalen lever optimalt op til de forventninger, du bør have.

Vi går dog også igennem alle de øvrige dokumenter vedrørende boligen og handlen. Det gælder eksempelvis tilstandsrapport, el-rapport, energimærkning og oplysninger om ejerforeningen, men det gælder også en lang række andre dokumenter.

Er der oplysninger vi savner, sørger vi for de bliver indhentet, og det er vores erfaring, at det netop er her, vi kan hjælpe med at opdage problemer, der ellers ville være overset.

Ofte kan problemerne løses i dialog med sælger, men i værste fald kan du med et fuldstændigt advokatforbehold trække dig ud af handlen, hvis vi opdager kritisk store problemer.

Hviid Advokater A/S

Rådhuspladsen 16
1550 København

Tlf: 76 30 89 99

Boligadvokat i København

Boligadvokat, Thorsten Lauridsen

husadvokat

Boligadvokat, Kaspar K. Faaborg

Hvordan er processen og hvad koster det?


Hos Hviid Advokater har vi både fokus på at sikre, at du er stillet helt optimalt, men vi ønsker også at holde din udgift nede.

Derfor spilder vi ikke tiden på unødvendige fysiske møder, men i stedet kommunikerer vi med dig via mail og telefon. Vi tilpasser naturligvis kontakten til din hverdag.

Det betyder også, at vi kan bruge energien på den grundige og effektive gennemgang af de relevante dokumenter, og derfor skaber vi gode resultater for dig, uden at udgifterne løber løbsk.

Vi arbejder ud fra fast pris, og derfor kender du allerede den fulde udgift til os på forhånd. Se vores faste priser her

Vi har afdelinger i hele landet, og har naturligvis også afdeling i København. Vi er derfor også klar til at yde kompetent rådgivning til dig, når du søger boligadvokat i København.

Henrik Nøhr
Advokat

  • Erfaren boligadvokat
  • Fast ejendom
  • Arveret
  • Dødsbobehandling

Advokaterne i Kolding

Grethe Schøning
Advokatsekretær

  • Berigtigelse af bolighandler
  • Specialist i tinglysning
  • Ejendomsadministration
  • Arveret og dødsbobehandling