Boligadvokat København

 • A - Z rådgivning inkluderet i prisen
 • Fast lav pris Kr. 4995,-
 • Mere end 12.000 vellykkede bolighandler
 • Blandt Danmarks billigste
 • Vi er med dig under hele handlen
 • Tilfredse kunder og top karakterer på Facebook

Få en gratis samtale

Bliv ringet op for en gratis første samtale

Boligadvokat i København

Hvis du skal købe bolig, er det en rigtigt god idé at skaffe en boligadvokat, der kan hjælpe dig med at sikre, at handlen rent faktisk er lige så god, som du sikkert forventer.

Vi undersøger grundigt, om der er problemer, som du ikke er opmærksom på – enten fordi mægler har udeladt det for dig, nedtonet problemet eller måske selv har overset det.

Som boligadvokat i København kan vi altså hjælpe med at opdage problemer, og med et fuldstændigt advokatforbehold kan vi også ofte sørge for at løse det, så det aldrig ender med at blive et problem. Samtidig kan vi også bidrage til, at detaljer i købsaftalen bliver tilpasset, så det lever op til de forventninger, du bør have som køber.

Du løber med andre ord en unødig risiko for ubehagelige overraskelser efter handlen, hvis du ikke er sikret med en boligadvokat.

Hos Hviid advokater har vi altid dygtige advokater, der sidder klar til effektivt at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i København.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Dedikeret boligadvokat gennem hele forløbet
 • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
 • Blandt de billigste i Danmark
 • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
 • Anmeldelser 262
 • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Vores pakker indeholder alt du har brug for

ADVOKATRÅDGIVNING

Gennemgang af alle dokumenter

SKØDESKRIVNING

Vi skriver og tinglyser nyt skøde for dig

REFUSIONSOPGØRELSE

Afslutning af handlen med mægleren

Kompetente boligadvokater

Sælgeren er repræsenteret via ejendomsmægleren, og derfor er det en god idé, at du også har sikret dig en stærk repræsentant.

Mægleren har måske virket imødekommende, og han eller hun har sikkert været god til også at sætte fokus på dine problemer, og hvordan de kan løses til din fordel.

I sidste ende er mægleren dog kun sælgers repræsentant.

For de fleste er en bolighandel en af de største økonomiske beslutninger, der bliver taget i hele livet. Derfor er det en god idé, at du også sikrer dig at være ordentligt repræsenteret, og som minimum får du vished om, at alt er, som det skal være i handlen.

Som boligadvokat går vi grundigt gennem købsaftalen, og nogle gange tilpasser vi små detaljer, så aftalen lever optimalt op til de forventninger, du bør have.

Vi går dog også igennem alle de øvrige dokumenter vedrørende boligen og handlen. Det gælder eksempelvis tilstandsrapport, el-rapport, energimærkning og oplysninger om ejerforeningen, men det gælder også en lang række andre dokumenter.

Er der oplysninger vi savner, sørger vi for de bliver indhentet, og det er vores erfaring, at det netop er her, vi kan hjælpe med at opdage problemer, der ellers ville være overset.

Ofte kan problemerne løses i dialog med sælger, men i værste fald kan du med et fuldstændigt advokatforbehold trække dig ud af handlen, hvis vi opdager kritisk store problemer.

Advokathjælp til et boligkøn
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

 • Køb og salg af fast ejendom
 • Køb af privat bolig

Bedste boligadvokat københavn

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

 • Byggegrunde
 • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr.4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg og god oplevelse hos Hviid Advokater A/S

Hos Hviid Advokater har vi både fokus på at sikre, at du er stillet helt optimalt, men vi ønsker også at holde din udgift nede.

Derfor spilder vi ikke tiden på unødvendige fysiske møder, men i stedet kommunikerer vi med dig via mail og telefon. Vi tilpasser naturligvis kontakten til din hverdag.

Det betyder også, at vi kan bruge energien på den grundige og effektive gennemgang af de relevante dokumenter, og derfor skaber vi gode resultater for dig, uden at udgifterne løber løbsk.

Vi arbejder ud fra fast pris, og derfor kender du allerede den fulde udgift til os på forhånd.

Vi har afdelinger i hele landet, og har naturligvis også afdeling i København. Vi er derfor også klar til at yde kompetent rådgivning til dig, når du søger advokat i København.

Hviid Advokater A/S

Rådhuspladsen 16
1550 København

Tlf: 76 30 89 99

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat i København?

Prisen på en boligadvokat i København afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950 kr.

Er en boligadvokat i København nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat i København dog en rigtig god investering.