Erfarne boligadvokater med faste priser

Ring 76 30 89 99  –  eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale

Specialiseret

Boligadvokat Kolding

Boligadvokat i Kolding

Det er en rigtigt god idé at finde en dygtig boligadvokat, der repræsenterer dig og har fokus på, at handlen lever op til de forventninger, du bør have.

Er du ikke repræsenteret af en boligadvokat i Kolding, løber du en risiko for, at boligdrømmen ender som et mareridt. Efter handlen er endeligt gennemført, får du nemlig ikke meget ud af at opdage ringe vilkår i købsaftalen eller problemer, som kunne være spottet, før handlen var endeligt trådt igennem.

Som boligadvokat i Kolding for dig sætter vi netop fokus på, at alt information er gjort tilgængelig, samt at vilkårene er optimale for dig.

Det er vigtigt, at du sikrer et fuldstændigt advokatforbehold i købsaftalen. Med det kan vi nemlig hjælpe dig ud af handlen, hvis der opstår store problemer. Det gør det samtidig også lettere at sikre dig optimale betingelser, hvis der er mindre problematiske ting, vi støder på i vores gennemgang af handlen – og ofte behøver du derfor ikke trække dig fra handlen i andet end de mere alvorlige tilfælde.

Vi har afdelinger i hele landet, og vores hovedkontor ligger i Kolding. Derfor er vi et godt valg, når du søger boligadvokat i Kolding.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Dedikeret boligadvokat gennem hele forløbet
 • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
 • Vi kan effektivt håndterer hastesager
 • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
 • Anmeldelser 262
 • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Vores pakker indeholder alt du har brug for

ADVOKATRÅDGIVNING

Gennemgang af alle dokumenter

SKØDESKRIVNING

Vi skriver og tinglyser nyt skøde for dig

REFUSIONSOPGØRELSE

Afslutning af handlen med mægleren

Kompetente boligadvokater

Når du køber bolig, er sælger normalt repræsenteret af en ejendomsmægler. Ofte virker mægleren imødekommende, og de kommer tit med informationer, der får dig til at have masser af tillid.

I sidste ende er mægleren dog kun sælgers repræsentant, og derfor er det en rigtig god idé, at du finder en boligadvokat, der kan varetage dine interesser.

Som din boligadvokat sætter vi naturligvis fokus på selve købsaftalen, men vi går også gennem de øvrige dokumenter af relevans for handlen og din kommende bolig. Det er eksempelvis dokumenter som tilstandsrapport, ejerskifteforsikring, informationer om evt. ejerforening, energimærkning, el-rapport, BBR-meddelelse og meget andet.

Hvis der er oplysninger, vi savner, sørger vi for, de bliver indhentet. Det er vores erfaring, at det netop er her, vi kan gøre størst forskel. Finder vi problemer, kan de oftest løses via dialog med sælger, men i værste fald kan du med et fuldstændigt advokatforbehold trække dig fra handlen, hvis problemerne er så alvorlige, at du ikke længere ser det som en optimal handel for dig.

advokathjælpl boligkøb
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

 • Køb og salg af fast ejendom
 • Køb af privat bolig

Bedste boligadvokat i Kolding

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

 • Byggegrunde
 • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr.4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg og god oplevelse hos Hviid Advokater A/S

Hos Hviid Advokater har vi fokus på at stille dig bedst på alle tænkelige måder.

Det betyder også, at vi har fokus på processen, så dine udgifter bliver holdt nede. Derfor spilder vi ikke tiden på unødvendige fysiske møder. I stedet kommunikerer vi med dig via mail og telefon på tidspunkter, der er tilpasset din hverdag.

Det betyder også, at vi kan bruge tiden på det, der skaber resultater for dig. Det er den grundige gennemgang af de mange dokumenter, så vi kan sikre, at du er stillet bedst muligt.

For at give dig fuld gennemsigtighed arbejder vi altid til en fast pris, og du kender derfor udgiften på forhånd.

Vi har hovedkontor i netop Kolding, og vores dygtige boligadvokater sidder også klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i Kolding.

Hviid Advokater i Kolding

Strandvejen 6
DK-6000 Kolding

Tlf: 76 30 89 99

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat i Kolding?

Prisen på en boligadvokat i Kolding afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950 kr.

Er en boligadvokat i Kolding nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat i Kolding dog en rigtig god investering.