Erfarne boligadvokater med faste priser

Ring 76 30 89 99  –  eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale

Specialiseret

Boligadvokat Østerbro

Boligadvokat på Østerbro

Har du kig på din ønskebolig på Østerbro i København? Måske føler du, at det er nødvendigt at slå til hurtigt, men husk lige at slå koldt vand i blodet til du har fået en boligadvokat på Østerbro til at kigge alle dokumenter igennem. Det kan nemlig betale sig at få et erfarent blik på købsaftale, tilstandsrapport og eventuelle servitutter i tilknytning til skødet med videre. Der kan gemme sig uventede ting i detaljerne, som ikke bliver opdaget, med mindre du får professionel rådgivning.

Som køber har du nemlig kun en rådgiver på din side, hvis du selv sørger for det. Sælgeren har ofte en ejendomsmægler, som tager sig af sælgers interesser. Det virker ofte som om ejendomsmægleren også er på din side og gerne vil rådgive dig. Men det kan ikke undgås, at en mægler har fokus på at få det bedste salg ud af situationen set fra sælgers perspektiv. Det er jo det, deres opgave er.

For at du som køber kan få ro i maven og vide, at alt går for sig til dit bedste, er det en rigtig god ide at kontakte en kompetent og erfaren boligadvokat på Østerbro, som kan opdage, hvis der på nogen måde er ugler i mosen.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

  • Fast lav pris Kr. 4.950,-
  • Komplet rådgivning fra A- Z
  • Vi kan effektivt håndterer hastesager
  • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
  • Anmeldelser 262
  • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Advokatrådgivning med alt inkluderet

Rådgivning

Vi gennemgår de juridiske dokumenter, så du er sikret en tryg bolighandel uden overraskelser.

Trygt forløb

Under hele forløbet, er vi med dig hele vejen

Skøde og tinglysning

Vi sørger for nyt skøde og korrekt tinglysning

Refusion

Vi afslutter handlen med sælgers ejendomsmægler og gennemgår refusionsopgørelsen

Erfarne boligadvokater

I de fleste bolighandler har sælger en ejendomsmægler involveret. Ejendomsmægleren er imidlertid kun sælgerens repræsentant og er derfor interesseret i, at sælger får så god en handel som muligt.

Derfor kan du som køber ikke forvente, at ejendomsmægleren er kritisk overfor sælger eller giver dig andet end de mest åbenlyse oplysninger. Som køber er det altså vigtigt, at du sørger for at have din egen rådgiver, der kan repræsentere din side i handlen og undersøge tingene til bunds.

Der er mange dokumenter, der skal ses efter i en bolighandel blandt andet tilstandsrapport, el-rapport, oplysninger om ejerforening og naturligvis selve købsaftalen. Hvis der mangler informationer sørger vi for at hente dem, og alt bliver grundigt gennemgået, så der ikke ligger ubehagelige overraskelser og gemmer sig.

Hviid Advokater kan med andre ord sørge for, at du ikke ender med at blive snydt eller sætte unødige penge til, men derimod får en tryg og god handel.

Kontor nærmest Østerbro

Hviid Advokater A/S
Strandvejen 102, 5. tv.
2900 Hellerup

Tlf.: 76 30 89 99

Køb af bolig og advokathjælp
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

  • Køb og salg af fast ejendom
  • Køb af privat bolig

Bedste boligadvokat sjælland

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

  • Byggegrunde
  • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Købt trygt din bolig med Hviid Advokater A/S

Med en boligadvokat ved din side vil du få en rådgivning, der gør det sikkert at handle bolig. Advokaten vil nemlig undersøge alle dokumenter grundigt for at sikre sig, at der ikke ligger ubehagelige overraskelser skjult.

Som boligadvokat kender vi alle procedurer og ved, hvad der skal kigges efter, hvor der kan gemme sig detaljer, der skal have ekstra opmærksomhed og hvilke dokumenter, der mangler. Vi tjekker alt igennem – købsaftale, ejerskifteforsikring, tilstandsrapport, energimærkning osv. – og indhenter det, der mangler. Vi sørger for at alt er i orden, så du får den bedst mulige bolighandel.

En boligadvokat vil for eksempel sørge for, at der i købsaftalen indskrives et fuldstændigt advokatforbehold, som sikrer, at du i yderste konsekvens kan trække dig ud af handlen uden økonomiske tab, selvom du har skrevet under.

Ofte vil vi dog opdage eventuelle problemer i tide, så vi sammen med sælger og sælgers repræsentanter kan finde en løsning, der er tilfredsstillende for alle parter. Handlen kan herefter gennemføres som planlagt. Med os som rådgivere får du med andre ord ønskeboligen i hus på en tryg og ordentlig måde.

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat på Østerbro?

Prisen på en boligadvokat på Østerbro afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950 kr.

Er en boligadvokat på Østerbro nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat på Østerbro dog en rigtig god investering.