DYGTIG BOLIGADVOKAT
TIL FAST PRIS
Du får en fast lav pris Vi er 100 % uvildige og på din side Din første samtale er gratis Vi er effektive og kan behandle hastesager

Vi har over 27 års erfaring og
gennemført mere end 12.000 bolighandler
Ring: 76 30 89 99

Advokatrådgivning Gennemgang af alle dokumenter Skødeskrivning Vi skriver og tinglyser skøde Refusionsopgørelse Afslutning af handel med mægler FÅ EN UFORPLIGTENDE SAMTALE VORES PAKKER INDEHOLDER ALT HVAD DU HAR BRUG FOR Få en uforpligtende samtale VORES PAKKER
INDEHOLDER ALT
HVAD DU HAR
BRUG FOR

Boligadvokat Frederiksberg

Har du fundet drømmeboligen på Frederiksberg?

Du har sikkert gjort dig en masse overvejelser om boligen, og hvorvidt det er den helt rigtige for dig. For de fleste er det selvsagt en af de største økonomiske beslutninger i livet at købe bolig.

Det kan være svært at se, hvordan en boligadvokat skulle kunne ændre på din vurdering af boligen, men netop fordi det er så stor en handel, er det dumt at løbe en risiko.

Boligadvokaten ser handlen efter i sømmene, og ser kun på tingene fra dit perspektiv. Boligadvokaten har typisk også et helt andet fokus, end du selv har haft. Vi ser på de juridiske detaljer, og sikrer os at alle relevante dokumenter er kommet frem med de relevante informationer, og at kritiske punkter er blevet set i det rigtige lys.

Det er nemlig svært at gennemskue, om alt er belyst ordentligt. Der er rigtigt mange informationer, der er relevante for handlen, og derfor er det vigtigt, at du sikrer, at en fagperson har set på handlen fra dit perspektiv.

Hos Hviid Advokater har vi afdelinger i hele Danmark, herunder i KøbenhavnOdense, Esbjerg og derfor sidder vores dygtige boligadvokater også klar til at hjælpe dig, hvis du har fundet drømmeboligen på Frederiksberg og er klar til et køb.

Hvad kan jeg forvente af en boligadvokat?

Under en handel vil du typisk støde på flere fagpersoner.

Din kontakt går ofte i første omgang via ejendomsmægleren, mens du senere typisk støder på bankrådgiver og boligadvokat. Mens bankrådgiveren har fokus på dine lånemuligheder kombineret med et fokus på selv at få en god kunde i dig på den lange bane, har vi udelukkende fokus på at sikre, at det du får gennemført er en god handel.

Vi arbejder benhårdt for, at du er stillet bedst muligt, og vi er udelukkende din repræsentant. Vi er dit modsvar til ejendomsmægleren, der er sælgers repræsentant, og som ikke har haft et reelt kritisk syn på handlen set fra dit perspektiv.

Derfor kaster vi et fagligt kritisk blik på alle dokumenter, der har relevans for handlen.

Du har typisk gennemgået købsaftalen med mægler, men vi tjekker efter, og sikrer os at du rent faktisk er stillet lige så godt, som du bør forvente.

Ofte er dette dog relativt standardiseret, så det er typisk i arbejdet med de øvrige dokumenter, vi gør den største forskel. Vi gennemgår nemlig også alle andre dokumenter, der har betydning for din fremtidige bolig. Det gælder tilstandsrapport, informationer om en evt. ejerforening, el-rapport, energimærkning og meget andet.

Det er en lang række dokumenter, der har relevans, og er der nogle, vi savner, sørger vi for de bliver indhentet, ligesom vi sikrer, at dokumenterne har alt den nødvendige information.

Det er vores erfaring, at det netop er de informationer og dokumenter, der mangler, der kan føre til problemer, hvis ikke du får en boligadvokat til at se handlen efter.

Hvis vi finder problemer kan de typisk løses, så det alligevel ender med at blive en handel, hvor du ikke behøver være nervøs efter købet. Kan problemet ikke løses, og ser du det ikke længere som en god handel, kan du dog komme helt ud af handlen, hvis du har fået skrevet det fuldstændige advokatforbehold ind i købsaftalen.

Hviid Advokater Frederiksberg

H.C. Ørsteds Vej 50C – 1879 Frederiksberg C 
Tlf: 76 30 89 99

Boligrådgivning på Frederiksberg

Hvordan er processen ved jer?


Vi har mange års erfaring som boligadvokater, og derfor har vi også udviklet en proces, der sikrer dig arbejde af højeste kvalitet, en god tidsramme og samtidig også en konkurrencedygtig pris.

Vi går altid helhjertet ind til opgaven, og vores største ønske er at sikre dig så godt som muligt.

For at sikre, at prisen kan holdes nede, har vi derfor fokus på en effektiv proces. Det betyder blandt andet, at vi ikke spilder tiden på fysiske møder, som slet ikke er nødvendige. I stedet har vi kontakt til dig via mail og telefon, og her sørger vi naturligvis for at kontakte dig på de tidspunkter, som passer dig bedst.

Den store fokus på processen betyder også, at vi hurtigt og effektivt kan finde frem til de problemer, der evt. måtte være, så du får gennemført handlen relativt hurtigt.

Vi har altid faste priser, når vi arbejder som boligadvokat, så du kender prisen på forhånd. Derfor kan du trygt få os til at se handlen efter, når du skal bruge boligadvokat på Frederiksberg. Læs mere om priserne her.

Advokat Henrik Nøhr, kolding

Henrik Nøhr
Advokat

 • Erfaren boligadvokat
 • Stor ekspertise i rådgivning vedr. alle aspekter af fast ejendom
 • Arveret, herunder dødsbobehandling og testamenter

hn@hviid-advokater.dk

Advokat kolding

Jesper Hviid
Advokat, adm. direktør

 • Bestyrelsesformand for en række virksomheder
 • Fast ejendom
 • Selskabsret og virksomhedsoverdragelse
 • Kontrakter
 • Generationsskifte af virksomheder

Advokatsekretær Aase Jørgensen

Aase Jørgensen
Advokatsekretær

 • Administration
 • Fast ejendom
 • Ekspertise i tinglysning
 • Selskabsregistreringer og kontrakter

Advokaterne i Kolding

Grethe Schønning
Advokatsekretær

 • Stor ekspertise i fast ejendom
 • Specialist i tinglysning
 • Selskabsregistreringer