Erfarne boligadvokater med faste priser

Ring 76 30 89 99  –  eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale

Specialiseret

Boligadvokat Frederiksberg

Boligadvokat på Frederiksberg

Du har sikkert gjort dig en masse overvejelser om boligen, og hvorvidt det er den helt rigtige for dig. For de fleste er det selvsagt en af de største økonomiske beslutninger i livet at købe bolig.

Det kan være svært at se, hvordan en boligadvokat på Frederiksberg skulle kunne ændre på din vurdering af boligen, men netop fordi det er så stor en handel, er det dumt at løbe en risiko.

Boligadvokaten ser handlen efter i sømmene, og ser kun på tingene fra dit perspektiv. Din boligadvokat på Frederiksberg har typisk også et helt andet fokus, end du selv har haft. Vi ser på de juridiske detaljer, og sikrer os at alle relevante dokumenter er kommet frem med de relevante informationer, og at kritiske punkter er blevet set i det rigtige lys.

Det er nemlig svært at gennemskue, om alt er belyst ordentligt. Der er rigtigt mange informationer, der er relevante for handlen, og derfor er det vigtigt, at du sikrer, at en fagperson har set på handlen fra dit perspektiv.

Hos Hviid Advokater har vi afdelinger i hele Danmark, herunder i KøbenhavnOdense, Esbjerg og derfor sidder vores dygtige boligadvokater på Frederiksberg også klar til at hjælpe dig, hvis du har fundet drømmeboligen og er klar til et køb.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Dedikeret boligadvokat gennem hele forløbet
 • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
 • Vi kan effektivt håndterer hastesager
 • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
 • Anmeldelser 262
 • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Vores pakker indeholder alt du har brug for

ADVOKATRÅDGIVNING

Gennemgang af alle dokumenter

SKØDESKRIVNING

Vi skriver og tinglyser nyt skøde for dig

REFUSIONSOPGØRELSE

Afslutning af handlen med mægleren

Kompetente boligadvokater

Under en handel vil du typisk støde på flere fagpersoner.

Din kontakt går ofte i første omgang via ejendomsmægleren, mens du senere typisk støder på bankrådgiver og boligadvokat. Mens bankrådgiveren har fokus på dine lånemuligheder kombineret med et fokus på selv at få en god kunde i dig på den lange bane, har vi udelukkende fokus på at sikre, at det du får gennemført er en god handel.

Vi arbejder benhårdt for, at du er stillet bedst muligt, og vi er udelukkende din repræsentant. Vi er dit modsvar til ejendomsmægleren, der er sælgers repræsentant, og som ikke har haft et reelt kritisk syn på handlen set fra dit perspektiv.

Derfor kaster vi et fagligt kritisk blik på alle dokumenter, der har relevans for handlen.

Du har typisk gennemgået købsaftalen med mægler, men vi tjekker efter, og sikrer os at du rent faktisk er stillet lige så godt, som du bør forvente.

Ofte er dette dog relativt standardiseret, så det er typisk i arbejdet med de øvrige dokumenter, vi gør den største forskel. Vi gennemgår nemlig også alle andre dokumenter, der har betydning for din fremtidige bolig. Det gælder tilstandsrapport, informationer om en evt. ejerforening, el-rapport, energimærkning og meget andet.

Det er en lang række dokumenter, der har relevans, og er der nogle, vi savner, sørger vi for de bliver indhentet, ligesom vi sikrer, at dokumenterne har alt den nødvendige information.

Det er vores erfaring, at det netop er de informationer og dokumenter, der mangler, der kan føre til problemer, hvis ikke du får en boligadvokat til at se handlen efter.

Hvis vi finder problemer kan de typisk løses, så det alligevel ender med at blive en handel, hvor du ikke behøver være nervøs efter købet. Kan problemet ikke løses, og ser du det ikke længere som en god handel, kan du dog komme helt ud af handlen, hvis du har fået skrevet det fuldstændige advokatforbehold ind i købsaftalen.

advokathjaelp til boligkøb
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

 • Køb og salg af fast ejendom
 • Køb af privat bolig

Bedste boligadvokat sjælland

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

 • Byggegrunde
 • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg og god oplevelse hos Hviid Advokater A/S

Vi har mange års erfaring som boligadvokater, og derfor har vi også udviklet en proces, der sikrer dig arbejde af højeste kvalitet, en god tidsramme og samtidig også en konkurrencedygtig pris.

Vi går altid helhjertet ind til opgaven, og vores største ønske er at sikre dig så godt som muligt.

For at sikre, at prisen kan holdes nede, har vi derfor fokus på en effektiv proces. Det betyder blandt andet, at vi ikke spilder tiden på fysiske møder, som slet ikke er nødvendige. I stedet har vi kontakt til dig via mail og telefon, og her sørger vi naturligvis for at kontakte dig på de tidspunkter, som passer dig bedst.

Den store fokus på processen betyder også, at vi hurtigt og effektivt kan finde frem til de problemer, der evt. måtte være, så du får gennemført handlen relativt hurtigt.

Vi har altid faste priser, når vi arbejder som boligadvokat, så du kender prisen på forhånd. Derfor kan du trygt få os til at se handlen efter, når du skal bruge boligadvokat på Frederiksberg.

Hviid Advokater Frederiksberg

H.C. Ørsteds Vej 50C
1879 Frederiksberg C 
Tlf: 76 30 89 99

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat på Frederiksberg?

Prisen på en boligadvokat på Frederiksberg afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950 kr.

Er en boligadvokat på Frederiksberg nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat på Frederiksberg dog en rigtig god investering.