Erfarne boligadvokater med faste priser

Ring 76 30 89 99  –  eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale

Specialiseret

Boligadvokat Randers

Boligadvokat fra Randers

Har du fundet drømmeboligen i Randers, søger du formentlig også en dygtig boligadvokat.

En boligadvokat sikrer, at du er stærkt repræsenteret, så du undgår, at problemer først dukker op, når det er for sent. Med en dygtig boligadvokat i Randers kan du nemlig sikre, at problemer bliver opdaget i tide, og som regel kan de herefter løses i dialog med sælger – i værste fald kan du trække dig fra handlen, hvis du har fået indskrevet det fuldstændige advokatforbehold i købsaftalen.

Uden en boligadvokat løber du altså en risiko for, at en af dine vigtigste økonomiske beslutninger ender som et mareridt.

Hos Hviid Advokater har vi afdelinger i hele landet, og vi sidder derfor også klar til at hjælpe dig, hvis du søger boligadvokat i Randers.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Dedikeret boligadvokat gennem hele forløbet
 • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
 • Vi kan effektivt håndterer hastesager
 • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
 • Anmeldelser 262
 • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Vores pakker indeholder alt du har brug for

ADVOKATRÅDGIVNING

Gennemgang af alle dokumenter

SKØDESKRIVNING

Vi skriver og tinglyser nyt skøde for dig

REFUSIONSOPGØRELSE

Afslutning af handlen med mægleren

Kompetente boligadvokater

Nogle tænker, at en boligadvokat virker som en unødvendig udgift. Ofte støder du nemlig på en ganske imødekommende ejendomsmægler, der også ser tingene fra dit perspektiv og hjælper dig med god vejledning.

I sidste ende skal du dog være opmærksom på, at ejendomsmægleren kun er sælgers repræsentant. Mægleren har derfor kun fokus på at få lukket en handel og stille sælger optimalt. Ofte hjælper mægleren godt nok med problemer, du selv sætter fokus på, og indimellem kommer han eller hun endda selv ind på nogle af problemerne for boligen – og det giver mange en stor tillid til mægleren.

Men i sidste ende er købsaftalen lavet af sælgers repræsentant. Derfor er det en god idé, at du også sikrer dig, at en dygtig og erfaren boligadvokat går grundigt gennem alt, hvad der vedrører handlen, så du er sikker på, du ikke ender med en bolig, hvor problemerne hober sig op, når det er for sent.

Som boligadvokat går vi grundigt gennem alle de dokumenter, der vedrører handlen. Det gælder naturligvis selve købsaftalen, men også de øvrige dokumenter såsom tilstandsrapport, BBR-meddelelse, ejerskifteforsikring og informationer om evt. ejerforening.

Er der informationer eller detaljer, vi savner, sørger vi for, det bliver indhentet. Det er vores erfaring, at det netop er her, vi kan gøre den største forskel for dig og sikre dig mod ubehageligheder, der ellers først ville opdages, når det er for sent. Det er dog vigtigt, at du sikrer, at det fuldstændige advokatforbehold er i kontrakten, så vi har optimale betingelser for at løse problemerne.

advokathjælp boligkøb
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

 • Køb og salg af fast ejendom
 • Køb af privat bolig

Bedste boligadvokat randers

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

 • Byggegrunde
 • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg og god oplevelse hos Hviid Advokater A/S

Vi har afdelinger i hele landet, og vi har fokus på processen, så du undgår at spilde penge på ligegyldige opgaver.

Derfor bruger vi heller ikke unødvendig tid på fysiske møder, men kommunikerer i stedet via mail eller telefon på tidspunkter, der passer ind i din hverdag.

Det betyder også, at vi har fuldt fokus på at gennemgå de relevante dokumenter, og det er da også netop det, der skaber resultater for dig i sidste ende.

Hos Hviid Advokater har vi afdelinger i hele landet, og vi sidder derfor også klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i Randers.

Hviid Advokater i Randers

Snaregade 6
DK-8900 Randers

Tlf: 76 30 89 99

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat i Randers?

Prisen på en boligadvokat i Randers afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950 Kr.

Er en boligadvokat i Randers nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat i Randers dog en rigtig god investering.