Erfarne boligadvokater med faste priser

Ring 76 30 89 99  –  eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale

Specialiseret

Boligadvokat Silkeborg

Boligadvokat i Silkeborg

Har du fundet drømmeboligen i Silkeborg? Så bør du finde en dygtig boligadvokat, der kan sikre dig, at du er optimalt repræsenteret.

Har du ikke en dygtig boligadvokat i Silkeborg på din side, risikerer du, at der er problemer ved boligen, som du først opdager, efter handlen er gennemført – og så er det oftest for sent at gøre noget.

Opdager du problemerne i tide, og har du sikret et fuldstændigt advokatforbehold i købsaftalen, så kan vi som din boligadvokat ofte sørge for, at problemerne bliver løst, inden handlen endeligt gennemføres – i værste fald kan du vælge at trække dig fra handlen.

Hos Hviid Advokater har vi mange erfarne og dygtige boligadvokater, og vi sidder derfor også klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i Silkeborg.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Dedikeret boligadvokat gennem hele forløbet
 • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
 • Vi kan effektivt håndterer hastesager
 • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
 • Anmeldelser 262
 • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Vores pakker indeholder alt du har brug for

ADVOKATRÅDGIVNING

Gennemgang af alle dokumenter

SKØDESKRIVNING

Vi skriver og tinglyser nyt skøde for dig

REFUSIONSOPGØRELSE

Afslutning af handlen med mægleren

Kompetente boligadvokater

Hvis du er som de fleste, er du sikkert stødt på en ejendomsmægler, der har været god til at se tingene fra dit perspektiv. Han eller hun har sikkert sat fokus på dine problemer og hjulpet dig med at få løst nogle af de problemstillinger, du har haft. Måske har mægleren endda selv gjort dig opmærksom på negative sider set fra dit perspektiv.

I sidste ende er mægleren dog kun sælgers repræsentant, og deres eneste ønske er at få en handel igennem på optimale vilkår for sælger.

Derfor bør du også have en stærk faglig repræsentant, og det er her, vi kommer ind i billedet som din boligadvokat.

Vi går grundigt gennem alle de dokumenter, der vedrører handlen. Det gælder eksempelvis købsaftalen, men det gælder også alle de øvrige dokumenter – det er eksempelvis tilstandsrapport, energimærkning, ejerskifteforsikring og oplysninger om evt. ejerforening.

Hvis der er oplysninger, vi savner, sørger vi for at få dem indhentet. Det er vores erfaring, at det ofte er her, vi kan gøre den største forskel for dig.

Ofte kan vi løse problemerne, inden handlen går igennem, og derfor kan du med os som boligadvokat undgå, at boligdrømmen bliver til et mareridt, fordi problemerne først dukker op til overfladen, når det er for sent.

advokathjælp til boligkøb sillkeborg
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

 • Køb og salg af fast ejendom
 • Køb af privat bolig

Bedste boligadvokat Silkeborg

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

 • Byggegrunde
 • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg og god oplevelse hos Hviid Advokater A/S

Hos Hviid Advokater har vi stort fokus på dig og dine ønsker. Vi arbejder derfor målrettet og hårdt gennem alle de dokumenter, der har relevans for handlen. Det er her, vi kan gøre forskel for dig, og det er derfor også her, vi bruger størstedelen af vores tid.

For at holde prisen nede spilder vi ikke tiden på unødvendige fysiske møder, men i stedet har vi kontakt med dig via mail og telefon på tidspunkter, der er tilpasset din hverdag.

Vi arbejder efter fast pris, og derfor ved du allerede på forhånd, hvad du skal betale for vores ydelse.

Vi har afdelinger i hele landet, og derfor er vi også klar til at hjælpe dig trygt gennem handlen, når du søger boligadvokat i Silkeborg.

Hviid Advokater i Silkeborg

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Tlf: 76 30 89 99

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat i Silkeborg?

Prisen på en boligadvokat i Silkeborg afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950 kr.

Er en boligadvokat i Silkeborg nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat i Silkeborg dog en rigtig god investering.