vejle c

Lokale boligadvokater

Har du funder drømmeboligen i Vejle, har du formentlig også brug for en dygtig boligadvokat.

Ellers løber du en unødig risiko, hvor boligdrømmen kan ende som et mareridt, hvis problemerne begynder at dukke op til overfladen, efter handlen er gennemført.

Med en dygtig advokat kan du ofte ikke bare blive opmærksom på problemet. Du kan også få det løst, inden det kun ender som dit problem. I værste fald kan du i udgangspunktet komme ud af handlen, hvis det er det, du ønsker. Det kræver dog, at du har fået skrevet et fuldstændigt advokatforbehold ind i købsaftalen.

Som almindelig person kan det være svært at gennemskue, hvor problemerne kan være, og hvornår du skal være skeptisk. Derfor er det en god idé at alliere sig med en erfaren boligadvokat, der effektivt kan sætte fokus på de problemstillinger, der måske er tilstede for din handel.

Hos Hviid Advokater har vi mange års erfaring som boligadvokat, og vi sidder også klar til at hjælpe dig som boligadvokat i Vejle.

Hvorfor skal jeg have en boligadvokat?

Sælgeren i en bolighandel er repræsenteret via ejendomsmægleren. Ejendomsmægleren er ofte venlig, og han eller hun taler også gerne om de mere negative sider ved boligen og området.

I sidste ende er ejendomsmægleren dog kun sælgers repræsentant, og deres vigtigste opgave er at sikre, at der kommer en handel, og at den handel er på fornuftige vilkår for sælger.

Derfor er det også en god idé, at du får en boligadvokat til at se handlen efter, og vi vil som din boligadvokat kun have fokus på, at du er stille så optimalt som muligt.

Vi går naturligvis selve købsaftalen igennem, men vi går også grundigt gennem alle øvrige dokumenter af betydning for handlen og din fremtidige tilværelse i den nye bolig. Vi går gennem alt lige fra de mere åbenlyse dokumenter såsom tilstandsrapport, men det gælder også informationer om evt. ejerforening, BBR-meddelelse, energimærkning og meget andet.

Hvis der er oplysninger, som vi savner, sørger vi for, de bliver indhentet. Det er vores erfaring, at det ofte er netop her, vi kan hjælpe dig, så du undgår større problemer, der ellers ville være opstået efter handlen.

Hviid Advokater i Vejle

Foldegade 33, 1 sal
DK-7100 Vejle

Tlf: 76 30 89 99

Boligadvokat i Vejle
Advokat Henrik Nøhr

Hvordan arbejder I?

Hos Hviid Advokater har vi afdelinger i hele landet, og vi har også afdeling i netop Vejle. Derfor kan vi også give dig helt optimal hjælp, når du søger boligadvokat i Vejle.

Vi ønsker dog også at holde dine udgifter nede, og derfor har vi fokus på processen. Det betyder blandt andet, at vi ikke spilder tiden på unødvendige fysiske møder. I stedet kommunikerer vi med dig via mail og telefon på tidspunkter, der passer dig.

Det betyder også, at vi kan fokusere vores tid på den vigtigste opgave: at gennemgå dokumenterne grundigt, så vi skaber faktiske resultater til glæde for dig og din kommende tilværelse.

Vi arbejder efter faste priser, så du allerede på forhånd kender prisen på opgaven. Se vores priser her

Vi har mange dygtige og erfarne advokater, og de sidder også klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i Vejle.

Advokat Henrik Nøhr, kolding

Henrik Nøhr
Advokat

  • Erfaren boligadvokat
  • Specialist i alle aspekter vedr. fast ejendom
  • Arveret
  • Dødsbobehandling

hn@hviid-advokater.dk

Advokaterne i Kolding

Grethe Schøning
Advokatsekretær

  • Berigtigelse af bolighandler
  • Specialist i tinglysning
  • Ejendomsadministration
  • Arveret og dødsbobehandling