Erfarne boligadvokater med faste priser

Ring 76 30 89 99  –  eller udfyld formularen herunder og vi kontakter dig for en uforpligtende samtale

Specialiseret

Boligadvokat Vejle

Boligadvokat i Vejle

Har du funder drømmeboligen i Vejle, har du formentlig også brug for en dygtig boligadvokat.

Ellers løber du en unødig risiko, hvor boligdrømmen kan ende som et mareridt, hvis problemerne begynder at dukke op til overfladen, efter handlen er gennemført.

Med en dygtig advokat kan du ofte ikke bare blive opmærksom på problemet. Du kan også få det løst, inden det kun ender som dit problem. I værste fald kan du i udgangspunktet komme ud af handlen, hvis det er det, du ønsker. Det kræver dog, at du har fået skrevet et fuldstændigt advokatforbehold ind i købsaftalen.

Som almindelig person kan det være svært at gennemskue, hvor problemerne kan være, og hvornår du skal være skeptisk. Derfor er det en god idé at alliere sig med en erfaren boligadvokat i Vejle, der effektivt kan sætte fokus på de problemstillinger, der måske er tilstede for din handel.

Hos Hviid Advokater har vi mange års erfaring som boligadvokat, og vi sidder også klar til at hjælpe dig som boligadvokat i Vejle.

Fordele hos Hviid Advokater A/S

 • Fast lav pris Kr. 4.950,-
 • Dedikeret boligadvokat gennem hele forløbet
 • Prisen inkluderer komplet rådgivning fra A- Z
 • Vi kan effektivt håndterer hastesager
 • Vi har stor erfaring fra mange tusinde bolighandler
 • Anmeldelser 262
 • Fremragende
stars 4,8
image

Mette Kofoed Iversen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

11. august 2017

Torsten fra Hviid Advokater er en guttermand som giver klare svar og ro i maven! Lige som man ønsker en boligadvokat skal være. Tak, Torsten

5 stjerner

image

Louise Bolin Laursen image anbefaler Hviid Boligadvokater A/S

31. january 2017

Som førstegangskøber følte vi os helt trygge igennem hele købet. Vi car altid opdateret under hele forløbet, og hviid advokater ringede altid hvis der var noget, og de var meget nemme at komme i kontakt med.

Vores pakker indeholder alt du har brug for

ADVOKATRÅDGIVNING

Gennemgang af alle dokumenter

SKØDESKRIVNING

Vi skriver og tinglyser nyt skøde for dig

REFUSIONSOPGØRELSE

Afslutning af handlen med mægleren

Kompetente boligadvokater

Sælgeren i en bolighandel er repræsenteret via ejendomsmægleren. Ejendomsmægleren er ofte venlig, og han eller hun taler også gerne om de mere negative sider ved boligen og området.

I sidste ende er ejendomsmægleren dog kun sælgers repræsentant, og deres vigtigste opgave er at sikre, at der kommer en handel, og at den handel er på fornuftige vilkår for sælger.

Derfor er det også en god idé, at du får en boligadvokat til at se handlen efter, og vi vil som din boligadvokat kun have fokus på, at du er stille så optimalt som muligt.

Vi går naturligvis selve købsaftalen igennem, men vi går også grundigt gennem alle øvrige dokumenter af betydning for handlen og din fremtidige tilværelse i den nye bolig. Vi går gennem alt lige fra de mere åbenlyse dokumenter såsom tilstandsrapport, men det gælder også informationer om evt. ejerforening, BBR-meddelelse, energimærkning og meget andet.

Hvis der er oplysninger, som vi savner, sørger vi for, de bliver indhentet. Det er vores erfaring, at det ofte er netop her, vi kan hjælpe dig, så du undgår større problemer, der ellers ville være opstået efter handlen.

Advokathjælp boligkøb
Boligadvokat – Henrik Nøhr

Specialer:

 • Køb og salg af fast ejendom
 • Køb af privat bolig

Bedste boligadvokat i VEjle

Boligadvokat – Thorsten Lauridsen

Specialer:

 • Byggegrunde
 • Projektkøb

Prisoversigt

OPGAVEPRISER
Komplet Boligkøb A – ZKr. 4.950,-
Projektkøb af ny lejlighedKr. 8.495,-
Ny ByggegrundKr. 4.950,-
ForældrekøbKr. 8.995,-
Husprojekt (Grund og hus)Kr. 12.995,-
Selvsalg uden mæglerKr. 12.495,-
Landbrugshandel med mæglerKr. 11.495,-
Entreprisekontrakt (Gennemgang)Kr. 4.950,-

Få en helt gratis indledende samtale

Få en tryg og god oplevelse hos Hviid Advokater A/S

Hos Hviid Advokater har vi afdelinger i hele landet, og vi har også afdeling i netop Vejle. Derfor kan vi også give dig helt optimal hjælp, når du søger boligadvokat i Vejle.

Vi ønsker dog også at holde dine udgifter nede, og derfor har vi fokus på processen. Det betyder blandt andet, at vi ikke spilder tiden på unødvendige fysiske møder. I stedet kommunikerer vi med dig via mail og telefon på tidspunkter, der passer dig.

Det betyder også, at vi kan fokusere vores tid på den vigtigste opgave: at gennemgå dokumenterne grundigt, så vi skaber faktiske resultater til glæde for dig og din kommende tilværelse.

Vi arbejder efter faste priser, så du allerede på forhånd kender prisen på opgaven.

Vi har mange dygtige og erfarne advokater, og de sidder også klar til at hjælpe dig, når du søger boligadvokat i Vejle.

Hviid Advokater i Vejle

Foldegade 33, 1 sal
DK-7100 Vejle

Tlf: 76 30 89 99

medlem advokatsamfundet

Hvad koster en boligadvokat i Vejle?

Prisen på en boligadvokat i Vejle afhænger af den specifikke ydelse. Den samlede pris for en pakkeløsning hos en boligadvokat ligger indenfor 2.500-12.500 kr. alt afhængigt af servicen. For køb og salg af hus, lejlighed eller andel, er prisen 4.950 Kr.

Er en boligadvokat i Vejle nødvendig?

Det er ikke et lovmæssigt krav at benytte en boligadvokat i forbindelse med køb eller salg af bolig m.m. Vil du være sikker på, at alt det juridiske er på plads inden du underskriver aftalen, er en boligadvokat i Vejle dog en rigtig god investering.