Erhvervsrådgivning

Vores specialiserede advokater matcher erhvervslivets behov med fokus på høj juridisk faglighed kombineret med forretningsmæssig forståelse.  Vi har mange års erfaring med erhvervsret og har derfor gennem årene rådgivet mange forskellige typer af virksomheder inden for langt de fleste brancher.

Vi har altid fokus på, at vores rådgivning skal skabe værdi for vores kunder og du kan altid få et overslag over en opgave inden den påbegyndes.

Stiftelse af selskaber

selstabsstiftelseDer er mange gode grunde til, at drive din virksomhed i selskabsform. Vi hjælper dig med at vælge og stifte den rette type af selskab til netop din virksomhed. Det kan være et anpartsselskab, aktieselskab eller iværksætterselskab.

Iværksætterselskab

selskabs-fusion

Et iværksætterselskab er en særlig form for anpartsselskab, hvor minimumskapitalen kan udgøre helt ned til 1 kr. I det traditionelle anpartsselskab udgør kapitalen som minimum 50.000 kr.

Kontrakter

erhvervskontrakt-udformningDer indgår mange forskellige typer af kontrakter i virksomheds drift. Vi har her beskrevet de mest anvendte typer af kontrakter, hvad de regulerer og hvad man skal være særligt opmærksom på.

Erhvervslejeret

erhvervslejeret-advokatErhvervslejeret er kompliceret og vi har her beskrevet de typiske situationer og hvordan de reguleres. Derudover har vi beskrevet de væsentligste forhold der reguleres i en erhvervslejekontrakt.

Stiftelse af holdingselskab

erhvervslejeret-advokatHer kan du læse alt om holdingselskaber. Du kan bl.a. læse om hvilke fordele og ulemper der er ved at have et holdingselskab, hvor et holdingselskab kan etableres. Derudover kan du læse svarene på de spørgsmål vi oftest får stillet om holdingselskaber.

Selskabsret

selskabsret og rådgivning

Her kan du læse alt om selskabsret. Du kan bl.a. læse om spaltning og fusion, omdannelse af anpartsselskab til aktieselskab, Aktionær -og anpartshaverlån samt fravalg af revision og krav til bestyrelse.