Erstatningsadvokat

Er du kommet til skade i trafikken?  Vi sikrer dig, at du får den korrekte erstatning.

En personskade kan ofte være en vanskelig og uoverskuelig situation. Ud over smerter og bekymringer omkring helbred og familieliv er der spørgsmålet, om du kan få erstatning, og om du får den erstatning, du er berettiget til.

Vores erfarne erstatningsadvokater tager hånd om din sag og hjælper dig videre sådan, at du trygt kan fokusere 100%  på at komme dig oven på ulykken. Det er desværre vores erfaring, at mange ikke får den erstatning de er berettiget til, hvis man som skadelidt står alene over for forsikringsselskaberne. Forsikringsselskaberne har en væsentlig interesse i, at udbetale mindst mulig erstatning.

Vores speciale er erstatning for personskade der er opstået ved et trafikuheld, herunder f.eks. piskesmæld som er en af de hyppigste skader efter et trafikuheld.

Vi er landsdækkende og kan hjælpe dig med din personskade, uanset hvor i landet du bor. Her kan du læse mere om vores erstatningsadvokater.

Anne Hviid Vejle advokater

Anne Hviid

  • Advokat, cand. jur. fra Aarhus Universitet.
  • Specialist i erstatning for personskade,
  • Medlem af Foreningen for Erstatnings- og Forsikringsret (FEF).
  • Teamleder for vores erstatningsafdeling.

ah@hviid-advokater.dk

Piskesmæld

piskesmaeld-advokatPiskesmæld – der også kaldes whiplash – er en af de mest almindelige personskader i forbindelse med trafikuheld. Her kan du læse mere om mulighederne for erstatning og få gode råd.

Trafikulykke

trafikuheld-personskadeBilulykker er en af de væsentligste årsager til personskade i Danmark.  Er du kommet til skade i forbindelse med en trafikulykke, har du ofte ret til erstatning. Dette gælder, uanset hvem der er skyld i ulykken. Læs mere om dine erstatningsmuligheder.

Forsørgertabserstatning

forsoergertabserstatningHvis du har mistet en ægtefælle, samlever, mor, far eller anden form for forsørger, har du ofte ret til at kræve erstatning for tab af forsørger. Du kan her læse mere om kriterierne for at opnå erstatning og få viden om, hvordan forsørgertabserstatning beregnes.

Arbejdsskade

Arbejdsskade erstatning

Er du i forbindelse med dit arbejde blevet udsat for en arbejdsskade? Hviid Advokater har stor erfaring med arbejdsskadesager og er med på din side – hele vejen.

Læs her om dine muligheder for erstatning m.m.

Fritidsulykke

Hvis du kommer til skade i din fritid, så er der ingen dækning, med mindre du selv har forsikret dig imod en eventuel tilskadekomst. Den mest almindelige dækning er en ulykkesforsikring.
Læs her om dine muligheder for erstatning m.m.

Patientskade

PatientskadeerstatningHvis du pådrager dig en skade på et dansk sygehus eller hos praktiserende inden for sundhedsområdet, så er der højst sandsynligt tale om en patientskade.

Læs her om dine muligheder for erstatning m.m.