Privatrådgivning

Som privatperson er det som regel få gange i løbet af et liv man har brug for en advokat. Vi fokuserer på at yde en personlig og dedikeret rådgivning.

Vores mål er altid at finde den løsning der er bedst for netop dig. Vores advokater har udvalgte specialer inden for rådgivning til private og du kan altid kontakte os og få en uforpligtende samtale.

Testamenter

testamente

Mange er ikke klar over, at langt de fleste danskere med stor fordel kan oprette et testamente. Det gælder ikke kun samlevende der ikke automatisk har arveret, men også ægtefæller både med fælles børn og børn hver for sig singler.

Ægtepagt og Særeje

aegtepagt-advokathjaelp

I en række forskellige situationer kan det være fornuftigt at oprette en ægtepagt om helt eller delvist særeje. Der findes mange forskellige former for særeje og i alle tilfælde skal der oprettes en ægtepagt for at særejet opnår gyldighed. Derudover skal der i visse tilfælde oprettes gaveægtepagter, hvis ægtefæller forærer hinanden gaver af en vis størrelse.

Boligadvokat – køb og salg

Her kan du læse alt om de forskellige former for boligkøb og salg, herunder få gode råd om hvad du skal være særligt opmærksom på i forbindelse med en bolighandel.

Skødeskrivning

koeb-og-salg-fastejendom

I forbindelse med et boligkøb eller salg er det en god idé, at få uvildig rådgivning. Vores rådgivning omfatter ikke bare det at skrive et skøde, men en fuldstændig juridisk gennemgang af samtlige dokumenter der vedrører ejendomshandlen.

Priser for boligkøb og salg

koeb-og-salg-fastejendomVi er åbne omkring vores prispolitik og her kan du se vores priser på rådgivning i forbindelse med køb og salg af bolig. Vores boligadvokater tilbyder altid kompetent rådgivning til faste lave priser. Der er tale om totalpriser, hvor der ikke kommer ekstra omkostninger.

Forsvarsadvokat

ForsvarsadvokaterEn straffesag kan være en meget alvorlig sag, og det kræver en forsvarsadvokat med indgående kendskab til forholdene på området.

Fri proces

Hjælp til Fri procesNår du ønsker at anlægge en sag i retten, eller andre anlægger sag mod dig, så bør du undersøge, om du kan få fri proces.

Retssager

RetssagerNår du overvejer at anlægge sag hos domstolene, så bør du antage en advokat med særlig stor ekspertise inden for det, som netop din tvist drejer sig om.